Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Samsung lækker superkraftig Galaxy Note 9 ’ved en fejltagelse’

Sydkoreanske Samsung løfter sløret for selskabets næste stjernetelefon forud for tid. Det er uvist, hvorvidt det er et læk eller et PR-stunt.

Samsungs efterårskollektion begynder at tage form.

Denne uge kunne selskabet præsentere et helt nyt tablet-lineup, mens der næste uge inviteres til lanceringen af et nyt Note-flagskib fra selskabet.

Torsdag den 9. august skulle det oprindeligt gå løs, men Samsungs New Zealandske hjemmeside kunne igennem en periode allerede fremvise Galaxy Note 9 telefonen, selvom den altså ikke er officielt ude endnu.

Her vises et billede af telefonen sammen med oplysninger om forudbestilling af telefonen. På billedet ses det, at telefonens udseende læner sig meget tæt op ad sidste års Note 8 model. Den karakteristiske Note pen og jack-stikket følger begge med telefonen.

Galaxy Note 9 sælges med overskriften ’Say hello to super power’ – eller oversat til dansk, ’Sig goddag til superkræfter’.

Den pågældende hjemmeside er siden blevet taget ned.

Det langt fra første gang, at Samsung slipper informationer løs før tid om et kommende produkt. Hvilket rejser spørgsmål om, hvorvidt der her er tale om et egentlig læk eller et kalkuleret læk fra tech-gigantens side

Som mediet The Verge pointerer, blev reklamevideoer af den dengang kommende Galaxy S9-serie lækket dagen op til den officielle lancering.

Verserende rygter om Samsungs Note 9 går på, at mobilen vil minde meget om den eksisterende Galaxy Note 8, mens den vil byde på et lidt større display, opdateret mekanik, et mere ambitiøst kamera og et markant større batteri.

Se også: Her er Samsungs to spritnye våben i kampen om tabletmarkedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.