Artikel top billede

Samsung lækker superkraftig Galaxy Note 9 ’ved en fejltagelse’

Sydkoreanske Samsung løfter sløret for selskabets næste stjernetelefon forud for tid. Det er uvist, hvorvidt det er et læk eller et PR-stunt.

Samsungs efterårskollektion begynder at tage form.

Denne uge kunne selskabet præsentere et helt nyt tablet-lineup, mens der næste uge inviteres til lanceringen af et nyt Note-flagskib fra selskabet.

Torsdag den 9. august skulle det oprindeligt gå løs, men Samsungs New Zealandske hjemmeside kunne igennem en periode allerede fremvise Galaxy Note 9 telefonen, selvom den altså ikke er officielt ude endnu.

Her vises et billede af telefonen sammen med oplysninger om forudbestilling af telefonen. På billedet ses det, at telefonens udseende læner sig meget tæt op ad sidste års Note 8 model. Den karakteristiske Note pen og jack-stikket følger begge med telefonen.

Galaxy Note 9 sælges med overskriften ’Say hello to super power’ – eller oversat til dansk, ’Sig goddag til superkræfter’.

Den pågældende hjemmeside er siden blevet taget ned.

Det langt fra første gang, at Samsung slipper informationer løs før tid om et kommende produkt. Hvilket rejser spørgsmål om, hvorvidt der her er tale om et egentlig læk eller et kalkuleret læk fra tech-gigantens side

Som mediet The Verge pointerer, blev reklamevideoer af den dengang kommende Galaxy S9-serie lækket dagen op til den officielle lancering.

Verserende rygter om Samsungs Note 9 går på, at mobilen vil minde meget om den eksisterende Galaxy Note 8, mens den vil byde på et lidt større display, opdateret mekanik, et mere ambitiøst kamera og et markant større batteri.

Se også: Her er Samsungs to spritnye våben i kampen om tabletmarkedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere