Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Spotify-konkurent får 1,65 milliarder kroner af engelsk rigmand

Den franske musiktjeneste Deezer har fået en kapitalindsprøjtning på intet mindre end 1,65 milliarder kroner, og skal forsøge at vælte Spotify af tronen.

Den svenske musiktjeneste Spotify får snart endnu en konkurrent til at ånde sig i nakken.

Len Blavatnik, der er en engelsk rigmand og hovedaktionær i Deezer, har nemlig skudt en investering på 1,65 miliarder kroner ind i den franske musikstreaming-tjeneste.

Det skriver det svenske medie Di Digital.

Læs også: Spotify fortsætter med at tabe penge – en del af forklaringen skal findes i GDPR

Dermed håber Deezer på at tage kampen op mod giganter som Spotify og Apple Music.

“Planen er at investere i en fortsat vækst. Derefter først og fremmest på markedsføring på vores kernemarkeder i Europa og Latinamerika, og så udvikling af vores produkt,” siger CEO i Deezer Hans-Holger Albrecht til Di Digital.

Stadig lang vej op til konkurrenterne

Der er dog stadig et stykke vej for Deezer, hvis den skal vælte Spotify af tronen.

Streamingstjenesten har i dag 6 millioner betalende abbonnenter, mens svenske Spotify i maj måned rundede 76 millioner abonnenter.

Senest har Spotify annonceret et samarbejde med Google, om at levere musikstreaming til Googles nye ur-app. Til trods for, at Google egentllig har sin egen streamingtjeneste, der altså er blevet vraget til fordel for det svenske selskab.

Det kan du læse mere om her: Googles ur-app får en enkel, genial men også ret uventet feature.

Men på trods af Spotifys mange abonnenter, så viste selskabets seneste regnskab et tab på 2,9 milliarder kroner. Samtidig steg omsætningen dog med 9,5 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere