Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Samsung i massiv oprustning: Vil investere 140 milliarder i fire store teknologier

Den sydkoreanske regering har bedt Samsung om hjælpe til med at skabe flere arbejdspladser, og nu kommer hjælpen. En kæmpe investeringsplan, hvor der målrettet investeres i fire store teknologier, er blevet søsat af den sydkoreanske elektronikgigant.

Over de næste tre år vil Samsung sætte 25 billioner sydkoreanske won - omkring 140 milliarder kroner - af til investeringer i fire store teknologier.

Den sydkoreanske elektronikgigant vil satse massivt på kunstig intelligens, 5G-teknologi, elektroniske komponenter til biler samt den biofarmaceutiske branche.

Det skriver Reuters.

Investeringer øges med 6 procent

De massive investeringer skal ses som led i et større investeringsprogram, hvor Samsung over de næste tre år har sat hele 180 billioner won af til at skabe nye job og øge væksten.

Det er en stigning i investeringerne fra Samsung på 6 procent i forhold til de tre foregående år.

Investeringen betyder blandt andet, at Samsung nu råder over 1.000 kunstig intelligens-researchere over hele verden.

Investeringsplanen er kommet efter, at den sydkoreanske finansminister har mødt Samsung-arvingen Jay Y. Lee og bedt om hjælp til at skabe flere arbejdspladser i Sydkorea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere