Artikel top billede

Samsung i massiv oprustning: Vil investere 140 milliarder i fire store teknologier

Den sydkoreanske regering har bedt Samsung om hjælpe til med at skabe flere arbejdspladser, og nu kommer hjælpen. En kæmpe investeringsplan, hvor der målrettet investeres i fire store teknologier, er blevet søsat af den sydkoreanske elektronikgigant.

Over de næste tre år vil Samsung sætte 25 billioner sydkoreanske won - omkring 140 milliarder kroner - af til investeringer i fire store teknologier.

Den sydkoreanske elektronikgigant vil satse massivt på kunstig intelligens, 5G-teknologi, elektroniske komponenter til biler samt den biofarmaceutiske branche.

Det skriver Reuters.

Investeringer øges med 6 procent

De massive investeringer skal ses som led i et større investeringsprogram, hvor Samsung over de næste tre år har sat hele 180 billioner won af til at skabe nye job og øge væksten.

Det er en stigning i investeringerne fra Samsung på 6 procent i forhold til de tre foregående år.

Investeringen betyder blandt andet, at Samsung nu råder over 1.000 kunstig intelligens-researchere over hele verden.

Investeringsplanen er kommet efter, at den sydkoreanske finansminister har mødt Samsung-arvingen Jay Y. Lee og bedt om hjælp til at skabe flere arbejdspladser i Sydkorea.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere