Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet sender SAP-opgaver for op mod 300 millioner kroner i udbud.

Det statsejede Energinet sender opgaven med at håndtere organisationens SAP-miljø i udbud og søger i første omgang efter it-selskaber, der er interesserede i at blive prækvalificerede.

Energinet med knap 1.200 medarbejdere anvender SAP til al administration, og der er dermed tale om et af de centrale hoved it-systemer for organisationen.

Rammeaftalen dækker over konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Samlet har udbuddet en værdi på 300 millioner kroner.

Rammeaftalen er delt op i to delaftaler. Den ene har en værdi på op mod 50 millioner kroner. Den dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energi-nets SAP-system indenfor SAP HR teknologiområdet.’

Her forventer Energinet at modtage ansøgninger fra minimum seks interesserede leverandører til prækvalifikation.

Den anden delaftale med en værdi på op mod en kvart milliard kroner dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energinets SAP-system inden for øvrige SAP-teknologiområder end SAP HR,” fremgår det af udbudsmaterialet, som du finder her.

Energinet forventer mindst 10 ansøgere til hovedudbuddet på en kvart milliard kroner. Kontrakten er i første omgang på fire år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Læs også:

CIO i Energinet.dk: Sådan får vi bedre it-sikkerhed hos danske energiselskaber

Energinet.dk efter sikkerhedslussing: Sådan vil vi sikre danskernes el-forsyning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere