Artikel top billede

Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet sender SAP-opgaver for op mod 300 millioner kroner i udbud.

Det statsejede Energinet sender opgaven med at håndtere organisationens SAP-miljø i udbud og søger i første omgang efter it-selskaber, der er interesserede i at blive prækvalificerede.

Energinet med knap 1.200 medarbejdere anvender SAP til al administration, og der er dermed tale om et af de centrale hoved it-systemer for organisationen.

Rammeaftalen dækker over konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Samlet har udbuddet en værdi på 300 millioner kroner.

Rammeaftalen er delt op i to delaftaler. Den ene har en værdi på op mod 50 millioner kroner. Den dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energi-nets SAP-system indenfor SAP HR teknologiområdet.’

Her forventer Energinet at modtage ansøgninger fra minimum seks interesserede leverandører til prækvalifikation.

Den anden delaftale med en værdi på op mod en kvart milliard kroner dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energinets SAP-system inden for øvrige SAP-teknologiområder end SAP HR,” fremgår det af udbudsmaterialet, som du finder her.

Energinet forventer mindst 10 ansøgere til hovedudbuddet på en kvart milliard kroner. Kontrakten er i første omgang på fire år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Læs også:

CIO i Energinet.dk: Sådan får vi bedre it-sikkerhed hos danske energiselskaber

Energinet.dk efter sikkerhedslussing: Sådan vil vi sikre danskernes el-forsyning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere