Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal)

Energinet klar med kæmpe-udbud til 300 millioner kroner: Skal have ny SAP-leverandør

Energinet sender SAP-opgaver for op mod 300 millioner kroner i udbud.

Det statsejede Energinet sender opgaven med at håndtere organisationens SAP-miljø i udbud og søger i første omgang efter it-selskaber, der er interesserede i at blive prækvalificerede.

Energinet med knap 1.200 medarbejdere anvender SAP til al administration, og der er dermed tale om et af de centrale hoved it-systemer for organisationen.

Rammeaftalen dækker over konsulentbistand til driftsupport i SAP samt udviklingen inden for SAP HR og det, som Energinet kalder for ‘de øvrige SAP-teknologiområder.’

Samlet har udbuddet en værdi på 300 millioner kroner.

Rammeaftalen er delt op i to delaftaler. Den ene har en værdi på op mod 50 millioner kroner. Den dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energi-nets SAP-system indenfor SAP HR teknologiområdet.’

Her forventer Energinet at modtage ansøgninger fra minimum seks interesserede leverandører til prækvalifikation.

Den anden delaftale med en værdi på op mod en kvart milliard kroner dækker over “it-konsulentbistand til udvikling og application management til Energinets SAP-system inden for øvrige SAP-teknologiområder end SAP HR,” fremgår det af udbudsmaterialet, som du finder her.

Energinet forventer mindst 10 ansøgere til hovedudbuddet på en kvart milliard kroner. Kontrakten er i første omgang på fire år med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

Læs også:

CIO i Energinet.dk: Sådan får vi bedre it-sikkerhed hos danske energiselskaber

Energinet.dk efter sikkerhedslussing: Sådan vil vi sikre danskernes el-forsyning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere