Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk it-distributør sagsøger medarbejder efter million-tab

Den aarhusianske it-distributør Dansk Computer Center lægger sag an mod en tidligere medarbejder efter million-afskrivning.

Den aarhusianske it-distributør Dansk Computer Center lægger sag an mod en tidligere medarbejder, efter selskabet har været nødt til ekstraordinært at afskrive godt 11 millioner kroner.

Til ITWatch siger direktør Kent H. Jeppesen, at tabet skyldes en medarbejder, der har ‘optrådt ukorrekt’ ved at opkræve for stort et beløb fra en enkelt kunde.

Dansk Computer Center har nu lagt sag an mod den pågældende medarbejder.

“Det giver plads til selvransagelse af, hvordan vi fører vores interne kontroller," siger Kent H. Jeppesen til mediet.

I regnskabet fra selskabet - som du finder her - fremgår det da også, at ‘årets resultat er væsentligt påvirket af nogle særlige og helt ekstraordinære forhold, der har medført et tab, der har påvirket resultatet negativt med 11.148 t.kr. før skat,” som det hedder.

I alt kommer Dansk Computer Center ud af 2017 med et overskud på blot 3,5 millioner kroner, hvilket i regnskabet betegnes som ‘utilfredsstillende.'

Selskabet landede et overskud på 10,2 millioner kroner i 2016. Det svarer til et fald på hele 65 procent.

Omsætningen ligger på godt en halv milliard kroner. Den er for 2017 faldet med 7,2 procent i forhold til 2016.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere