Artikel top billede

Dansk it-distributør sagsøger medarbejder efter million-tab

Den aarhusianske it-distributør Dansk Computer Center lægger sag an mod en tidligere medarbejder efter million-afskrivning.

Den aarhusianske it-distributør Dansk Computer Center lægger sag an mod en tidligere medarbejder, efter selskabet har været nødt til ekstraordinært at afskrive godt 11 millioner kroner.

Til ITWatch siger direktør Kent H. Jeppesen, at tabet skyldes en medarbejder, der har ‘optrådt ukorrekt’ ved at opkræve for stort et beløb fra en enkelt kunde.

Dansk Computer Center har nu lagt sag an mod den pågældende medarbejder.

“Det giver plads til selvransagelse af, hvordan vi fører vores interne kontroller," siger Kent H. Jeppesen til mediet.

I regnskabet fra selskabet - som du finder her - fremgår det da også, at ‘årets resultat er væsentligt påvirket af nogle særlige og helt ekstraordinære forhold, der har medført et tab, der har påvirket resultatet negativt med 11.148 t.kr. før skat,” som det hedder.

I alt kommer Dansk Computer Center ud af 2017 med et overskud på blot 3,5 millioner kroner, hvilket i regnskabet betegnes som ‘utilfredsstillende.'

Selskabet landede et overskud på 10,2 millioner kroner i 2016. Det svarer til et fald på hele 65 procent.

Omsætningen ligger på godt en halv milliard kroner. Den er for 2017 faldet med 7,2 procent i forhold til 2016.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere