Artikel top billede

Essentiel sundhedsportal begæret konkurs: Knap en halv million danskere kan ikke bestille tid hos lægen

Knap en halv million danskere kan ikke bestille tid hos lægen i øjeblikket. Firmaet bag bookingportalen Cure4You, er nemlig begæret konkurs, skriver Finans.

Har du hostet og spruttet hele natten, eller går du med planer om at få kigget på den der lidt pinlige ting, vi ikke taler om?

Så kan det vise sig at blive besværligt at booke en tid hos din læge.

Selskabet bag kommunikationsplatformen Cure4You er nemlig begæret konkurs. Det påvirker op til 450.000 danskere.

Det skriver Finans.

Torsten Bolbjerg, der sammen med Monica Bolbjerg står bag virksomheden, er ærgelige over, at det er gået den vej.

"Vi har arbejdet på virksomheden længe, og vi er rigtig kede af, at vi nu må lukke den," siger Torsten Bolbjerg til Finans.

Det har ifølge manden bag været afgørende for konkursen, at virksomheden ikke har kunnet byde på den nye nationale sundhedsapp, 'Lægen i lommen'.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere