Artikel top billede

Essentiel sundhedsportal begæret konkurs: Knap en halv million danskere kan ikke bestille tid hos lægen

Knap en halv million danskere kan ikke bestille tid hos lægen i øjeblikket. Firmaet bag bookingportalen Cure4You, er nemlig begæret konkurs, skriver Finans.

Har du hostet og spruttet hele natten, eller går du med planer om at få kigget på den der lidt pinlige ting, vi ikke taler om?

Så kan det vise sig at blive besværligt at booke en tid hos din læge.

Selskabet bag kommunikationsplatformen Cure4You er nemlig begæret konkurs. Det påvirker op til 450.000 danskere.

Det skriver Finans.

Torsten Bolbjerg, der sammen med Monica Bolbjerg står bag virksomheden, er ærgelige over, at det er gået den vej.

"Vi har arbejdet på virksomheden længe, og vi er rigtig kede af, at vi nu må lukke den," siger Torsten Bolbjerg til Finans.

Det har ifølge manden bag været afgørende for konkursen, at virksomheden ikke har kunnet byde på den nye nationale sundhedsapp, 'Lægen i lommen'.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere