Artikel top billede

Foto: Microsoft

Dansk Microsoft-boss opfordrer til skarpere regulering af markedet for kunstig intelligens

Hvis der skal opbygges tillid til markedet for kunstig intelligens, kræver det øget regulering. Sådan lyder beskeden fra den danske Microsoft-direktør, Marianne Dahl Steensen.

En øget regulering skal skabe tillid til markedet for kunstig intelligens. Det er budskabet fra Marianne Dahl Steensen, der er administrerende direktør for Microsoft i Danmark.

Det skriver Ritzau i følge Politiken.

Hun mener, at det er afgørende, at der bliver skabt en øget tillid til teknologien, og det kan altså ske via regulering, fortæller Marianne Dahl Steensen uden at blive mere konkret.

Tilliden til teknologien er for hende at se afgørende. Det gælder både for offentlige institutioner, virksomheder og borgere. Tilliden skal nemlig bane vejen ind til markedet for netop Microsoft.

"Det er den måde, vi reelt set bedst kan få vores produkter i anvendelse," siger Marianne Dahl Steensen til Ritzau.

Hun peger på, at teknologiens indtog i det offentlige begynder at rejse en række spørgsmål, samfundet skal forholde sig til. Det kunne være, hvem der sidder med ansvaret, når det er teknologien, der begynder at udstikke diagnoser til patienter, og hvilken rolle mennesket skal spille i den beslutningsproces.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere