Artikel top billede

Foto: Microsoft (Foto: Copyright: Anne Mie Dreves / Anne Mie Dreves)

Dansk Microsoft-boss opfordrer til skarpere regulering af markedet for kunstig intelligens

Hvis der skal opbygges tillid til markedet for kunstig intelligens, kræver det øget regulering. Sådan lyder beskeden fra den danske Microsoft-direktør, Marianne Dahl Steensen.

En øget regulering skal skabe tillid til markedet for kunstig intelligens. Det er budskabet fra Marianne Dahl Steensen, der er administrerende direktør for Microsoft i Danmark.

Det skriver Ritzau i følge Politiken.

Hun mener, at det er afgørende, at der bliver skabt en øget tillid til teknologien, og det kan altså ske via regulering, fortæller Marianne Dahl Steensen uden at blive mere konkret.

Tilliden til teknologien er for hende at se afgørende. Det gælder både for offentlige institutioner, virksomheder og borgere. Tilliden skal nemlig bane vejen ind til markedet for netop Microsoft.

"Det er den måde, vi reelt set bedst kan få vores produkter i anvendelse," siger Marianne Dahl Steensen til Ritzau.

Hun peger på, at teknologiens indtog i det offentlige begynder at rejse en række spørgsmål, samfundet skal forholde sig til. Det kunne være, hvem der sidder med ansvaret, når det er teknologien, der begynder at udstikke diagnoser til patienter, og hvilken rolle mennesket skal spille i den beslutningsproces.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere