Artikel top billede

Den kommende MacBook Air vil givetvis minde mere om den slanke og lette retina-MacBook fra 2015.

To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret

Apples slanke Macbook Air og deres fikse Mac mini står overfor en større overhaling i de kommende måneder

Det er omkring et årti siden, at Apple introducerede den efterhånden ikoniske MacBook Air laptop. Men siden er der ikke sket meget serien, som ikke har set større udviklinger en opdaterede processorer og lager-konfigurationer.

Unavngivne kilder tæt på selskabet indikerer nu, at Apple vil give serien – som nu er Apples billigste laptop - en tiltrængt overhaling. Det skriver Bloomberg.

Den kommende MacBook Air vil byde på et nyt ydre, med smallere kanter omkring displayet som samtidig får en ’retina’-overhaling – altså en langt højere opløsning på displayet. Skærmstørrelsen skulle forblive omkring de 13 tommer.

Laptopen skulle fortsat være et billigere alternativ Apples ultralette MacBook serie fra 2015, som i dag koster fra 11.499 kroner. I dag debuterer MacBook Air priserne ved 8.799 kroner.

Står tidligere forlydender til troende, vil Apple kunne holde priserne nede på sin nye Air-kollektion ved selv at fremstille processoren til de nye Macs.

Se også: Apple sætter Intel på porten: Fra 2020 vil Apple kun anvende sine egne chip i Mac-computere

Ny Mac Mini

En anden kær kending i Apples portefølje er den mikroskopiske Mac mini – en kompakt desktop-maskine som ikke er blevet opdateret i over fire år.

Den har længe eksisteret som den billigste måde at købe sig ind i Mac OS familien med en debutpris på 4.399 kroner. Som arbejdsmaskine byder den på efterhånden outdatet hardware, hvilket Apple vil imødekomme med nye opdaterede CPU’er og større, mere avancerede lager-konfigurationer.

Med opdateringen regner Bloombergs kilder dog med, at priserne på Apples mini-Mac vil skyde i vejret.

Se også: Nye MacBook Pros lider så meget i sommervarmen, at brugere nu sender dem retur

iPhone først

Det forventes, at Apple vil præsentere efterårets kollektion af iPhones og iPad forud for et eventuelt Mac-fokuseret event.

Følger Apple samme skabelon som ved tidligere lanceringer, vil de præsentere nye iPhones omkring starten af september, mens et dedikeret Mac-event kan forventes en gang i oktober.

Når Tim Cook indtager scenen næste måned vil han ifølge verserende rygter have tre iPhones med i lommen: en iPhone X opdatering, en større Plus-model samt en billigere version af iPhone X med 6,1” display. Dertil kommer to nye iPads – en slankere iPad Pro 12.9 og 10.5, begge med face-ID ansigtsgenkendelse ombord.

Læs også: Stortest af Macbook Pro 13: Her er dommen efter ni måneders test
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere