BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-læk - varetægtsfængsles i fire uger

Artikel top billede

(Foto: Colin Bamford)

KMD er på vej med helt ny fodbold-app: Ser enormt vækstpotentiale

KMD og den danske virksomhed Goal Station har udviklet en ny app, der kan blive værdifuld for danske fodboldklubber.

I samarbejde med den danske virksomhed Goal Station har KMD udviklet en ny helt ny app, der henvender sig til fodboldklubber.

Det skriver Finans.

Goal Station udvikler højtteknologisk træningsudstyr, der allerede i dag bliver anvendt i mange fodboldklubber, og nu bliver det udstyr kombineret med den nye app Goal Station Digital.

Men appen kan fodboldklubber ifølge Finans registrere træningsmønstre og foretage analyser af træningen, hvilket eksempelvis kan være nyttigt forbindelse med talentudvikling.

Indsamling af sportsdata hitter

Gennem de seneste år har vi set en stigende tendens til at både professionelle og private sportsfolk begynder at indsamle data om deres personlige træning via apps, og Goal Station Digital er da heller ikke forbeholdt klubber, men henvender sig ifølge Finans også til private fodboldspillere, der ønsker at analysere deres træningsresultateter.

”Vi ser et enormt vækstpotentiale i at kombinere dataløsninger med sportens fysiske lag. Det giver os mulighed for at bevæge os ind på et marked, hvor vi ser store muligheder både globalt og herhjemme,” siger Peter Sønderskov, der er produktchef i KMD og Goal Station Digital, til Finans.

Læs også: Dataeksperten Matthias skal hjælpe Brøndby med at vinde mesterskaber: "I øjeblikket forsøger alle de store fodboldklubber at knække koden til brug af data"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere