Artikel top billede

KMD er på vej med helt ny fodbold-app: Ser enormt vækstpotentiale

KMD og den danske virksomhed Goal Station har udviklet en ny app, der kan blive værdifuld for danske fodboldklubber.

I samarbejde med den danske virksomhed Goal Station har KMD udviklet en ny helt ny app, der henvender sig til fodboldklubber.

Det skriver Finans.

Goal Station udvikler højtteknologisk træningsudstyr, der allerede i dag bliver anvendt i mange fodboldklubber, og nu bliver det udstyr kombineret med den nye app Goal Station Digital.

Men appen kan fodboldklubber ifølge Finans registrere træningsmønstre og foretage analyser af træningen, hvilket eksempelvis kan være nyttigt forbindelse med talentudvikling.

Indsamling af sportsdata hitter

Gennem de seneste år har vi set en stigende tendens til at både professionelle og private sportsfolk begynder at indsamle data om deres personlige træning via apps, og Goal Station Digital er da heller ikke forbeholdt klubber, men henvender sig ifølge Finans også til private fodboldspillere, der ønsker at analysere deres træningsresultateter.

”Vi ser et enormt vækstpotentiale i at kombinere dataløsninger med sportens fysiske lag. Det giver os mulighed for at bevæge os ind på et marked, hvor vi ser store muligheder både globalt og herhjemme,” siger Peter Sønderskov, der er produktchef i KMD og Goal Station Digital, til Finans.

Læs også: Dataeksperten Matthias skal hjælpe Brøndby med at vinde mesterskaber: "I øjeblikket forsøger alle de store fodboldklubber at knække koden til brug af data"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere