Artikel top billede

(Foto: / " ")

Læk: Her er de europæiske priser på Intels 9. generations processorer

Intels efterårskollektion af Core 9000 processorer er lige på trapperne med blandt andet otte-kernede Core i9 processorer til lavere pris.

Der er ikke længe til, at Intel vil løfte sløret for deres næste kollektion af processorer til mainstream-markedet. Står verserende rygter til troende, vil disse debutere den 1. oktober.

Hvad 9000-serien, kendt som Coffee Lake Refresh, vil byde på er allerede blevet rapporteret forrige uge, hvor det blev offentliggjort, at Intel vil introducere den otte kerner stærke Core i9-processorer til deres mainstream-platform.

Stærkeste kort i efterårets line-up bliver Core i9-9900K en octa-core med 16 regnetråde fulgt af Core i7-9700K octa-core med 8 regnetråde, og en billigere Core i5-9600K med 6 kerner og regnetråde. De maksimale frekvenser på henholdsvis 5,0 GHz, 4,9 GHz og 4,6 GHz med mulighed for overclocking.

Flere europæiske e-butikker kan i denne uge indikere, hvad priserne bliver på den nye kollektion. Det skriver Tomshardware.

Se også: Intel løfter sløret: Giver smugkig på selskabets første grafikkort i 20 år

Hos franske PC21.fr lyder prisen på topmodellen på 433 euro, mens italienske Informaticazone.it peger på en pris på 459 euro og tjekkiske Alza.cz vil tage 11.660 tjekkiske koruna for Core i9-9900K processoren.

Omsat til danske kroner svarer det til en snitpris på 3.340 kroner.

Ud fra de foreløbige priser, vil de billigere Core i7-9700K og Core i5-9600K processorer løbe op i snitpriser på henholdsvis 2.610 og 1.720 kroner.

Bemærk, at priserne som mediet har indsamlet er uden moms, hvorfor danske forbrugere må regne med at lægge 25 procent til regningen.

Til serien agter Intel også at introducere syv øvrige processorer med lavere specifikationer og givetvis lavere priser.

Du kan læse alt om den forventede Core 9000-serie i Computerworlds tidligere dækning her.

Se også: Ny Intel-superprocessor lover rå regnekraft i store mængder: Nu får du 59 procent mere performance til din bærbare
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere