Artikel top billede

(Foto: / " ")

Læk: Her er de europæiske priser på Intels 9. generations processorer

Intels efterårskollektion af Core 9000 processorer er lige på trapperne med blandt andet otte-kernede Core i9 processorer til lavere pris.

Der er ikke længe til, at Intel vil løfte sløret for deres næste kollektion af processorer til mainstream-markedet. Står verserende rygter til troende, vil disse debutere den 1. oktober.

Hvad 9000-serien, kendt som Coffee Lake Refresh, vil byde på er allerede blevet rapporteret forrige uge, hvor det blev offentliggjort, at Intel vil introducere den otte kerner stærke Core i9-processorer til deres mainstream-platform.

Stærkeste kort i efterårets line-up bliver Core i9-9900K en octa-core med 16 regnetråde fulgt af Core i7-9700K octa-core med 8 regnetråde, og en billigere Core i5-9600K med 6 kerner og regnetråde. De maksimale frekvenser på henholdsvis 5,0 GHz, 4,9 GHz og 4,6 GHz med mulighed for overclocking.

Flere europæiske e-butikker kan i denne uge indikere, hvad priserne bliver på den nye kollektion. Det skriver Tomshardware.

Se også: Intel løfter sløret: Giver smugkig på selskabets første grafikkort i 20 år

Hos franske PC21.fr lyder prisen på topmodellen på 433 euro, mens italienske Informaticazone.it peger på en pris på 459 euro og tjekkiske Alza.cz vil tage 11.660 tjekkiske koruna for Core i9-9900K processoren.

Omsat til danske kroner svarer det til en snitpris på 3.340 kroner.

Ud fra de foreløbige priser, vil de billigere Core i7-9700K og Core i5-9600K processorer løbe op i snitpriser på henholdsvis 2.610 og 1.720 kroner.

Bemærk, at priserne som mediet har indsamlet er uden moms, hvorfor danske forbrugere må regne med at lægge 25 procent til regningen.

Til serien agter Intel også at introducere syv øvrige processorer med lavere specifikationer og givetvis lavere priser.

Du kan læse alt om den forventede Core 9000-serie i Computerworlds tidligere dækning her.

Se også: Ny Intel-superprocessor lover rå regnekraft i store mængder: Nu får du 59 procent mere performance til din bærbare
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere