Artikel top billede

Læk: Her er de europæiske priser på Intels 9. generations processorer

Intels efterårskollektion af Core 9000 processorer er lige på trapperne med blandt andet otte-kernede Core i9 processorer til lavere pris.

Der er ikke længe til, at Intel vil løfte sløret for deres næste kollektion af processorer til mainstream-markedet. Står verserende rygter til troende, vil disse debutere den 1. oktober.

Hvad 9000-serien, kendt som Coffee Lake Refresh, vil byde på er allerede blevet rapporteret forrige uge, hvor det blev offentliggjort, at Intel vil introducere den otte kerner stærke Core i9-processorer til deres mainstream-platform.

Stærkeste kort i efterårets line-up bliver Core i9-9900K en octa-core med 16 regnetråde fulgt af Core i7-9700K octa-core med 8 regnetråde, og en billigere Core i5-9600K med 6 kerner og regnetråde. De maksimale frekvenser på henholdsvis 5,0 GHz, 4,9 GHz og 4,6 GHz med mulighed for overclocking.

Flere europæiske e-butikker kan i denne uge indikere, hvad priserne bliver på den nye kollektion. Det skriver Tomshardware.

Se også: Intel løfter sløret: Giver smugkig på selskabets første grafikkort i 20 år

Hos franske PC21.fr lyder prisen på topmodellen på 433 euro, mens italienske Informaticazone.it peger på en pris på 459 euro og tjekkiske Alza.cz vil tage 11.660 tjekkiske koruna for Core i9-9900K processoren.

Omsat til danske kroner svarer det til en snitpris på 3.340 kroner.

Ud fra de foreløbige priser, vil de billigere Core i7-9700K og Core i5-9600K processorer løbe op i snitpriser på henholdsvis 2.610 og 1.720 kroner.

Bemærk, at priserne som mediet har indsamlet er uden moms, hvorfor danske forbrugere må regne med at lægge 25 procent til regningen.

Til serien agter Intel også at introducere syv øvrige processorer med lavere specifikationer og givetvis lavere priser.

Du kan læse alt om den forventede Core 9000-serie i Computerworlds tidligere dækning her.

Se også: Ny Intel-superprocessor lover rå regnekraft i store mængder: Nu får du 59 procent mere performance til din bærbare
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere