Artikel top billede

Nu skal Spotify passe på i Danmark: Googles YouTube Music debuterer med reklamefri YouTube som bonus-tilkøb

Google lancerer denne uge reklamefri streaming af musik og YouTube-videoer i Danmark.

Søgegiganten har igennem året styrket og strømlinet deres udbud af streaming-pakker, med sammenkørslen af tjenester som Play Music og YouTube Red indenfor deres YouTube Premium og YouTube Music løsninger.

Og fra og med denne uge, kan danskerne også få glæde af musikalsk streaming med YouTube Music.

Som konkurrerende streaming-tjenester som Spotify tilbydes der reklamefri musikafspilning til 99 kroner per måned, mens en reklamefinansieret gratisløsning også tilbydes. En familiepakke til 149 kroner per måned er også tilgængelig.

Se også: YouTube og Google går i kødet på Spotify med ny streaming-tjeneste

Betal dig til reklamefri YouTube

YouTube trækker dog på selskabets magtposition indenfor videostreaming til at lokke med mere indhold igennem YouTube Premium-pakken.

Her får du selskabets YouTube Music Premium fordele, altså reklamefri streaming, men YouTube kontoen videoafspilning får følgende fordele

  • Reklamefri afspilning af YouTube videoer
  • Adgang til YouTube ’Originals’, selskabets egenproduceret indhold
  • Offline streaming
Prisen for at få reklamefri YouTube løber her op på 119 kroner per måned. Familiedeling er også her tilgængelig til 179 kroner per måned.

De nye tjenester og deres vilkår kan tilgås på henholdsvis Youtube.com/premium og Youtube.com/musicpremium.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere