Artikel top billede

(Foto: Computerworld / Niels de Boissezon)

Facebook udvider dusøren: Nu bliver brugere også belønnet for at finde sikkerhedsbrist hos tredjepart

Facebook udvider nu sit dusørprogram til ikke bare at omfatte brugere der finder sårbarheder i selskabets egen software, men til også at omfatte tredjepart-applikationer.

Brugere eller sikkerhedsforskere der kan finde sårbarheder hos Facebooks tredjeparts applikationer bliver nu også belønnet af Facebook.

Det skriver Wired.

Dusøren har ellers kun omfattet Facebooks egen software, men ifølge mediet har den omdiskuteret Cambrige Analytica-skandale betydet, at selskabet har været nødt til at vise, at man også tager tredjepartssikkerhed seriøst.

Tidligere har det ellers været op til tredjepart udviklerne selv at udlodde dusører eller håndtere beskeder om sikkerhedssårbarheder.

Udvidelsen af dusøren fokuserer primært på sikkerhedssårbarheder der afslører brugernes data.

Fordobler dusøren

Udover udvidelsen bliver dusøren også fordoblet, skriver Wired.

Ifølge det amerikanske medie har Facebook udbetalt omkring 6 millioner dollars eller cirka 38 millioner kroner til sikkerhedsprofessionelle, der har fundet forskellige sikkerhedsbrister, siden 2011.

"Det her er en del af en løbende indsats for at forbedre sikkerheden og privatlivet for folk, der bruger Facebook," siger Dan Gurfinkel, sikkerhedsmanager hos Facebook ifølge Wired.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere