Artikel top billede

Facebook udvider dusøren: Nu bliver brugere også belønnet for at finde sikkerhedsbrist hos tredjepart

Facebook udvider nu sit dusørprogram til ikke bare at omfatte brugere der finder sårbarheder i selskabets egen software, men til også at omfatte tredjepart-applikationer.

Brugere eller sikkerhedsforskere der kan finde sårbarheder hos Facebooks tredjeparts applikationer bliver nu også belønnet af Facebook.

Det skriver Wired.

Dusøren har ellers kun omfattet Facebooks egen software, men ifølge mediet har den omdiskuteret Cambrige Analytica-skandale betydet, at selskabet har været nødt til at vise, at man også tager tredjepartssikkerhed seriøst.

Tidligere har det ellers været op til tredjepart udviklerne selv at udlodde dusører eller håndtere beskeder om sikkerhedssårbarheder.

Udvidelsen af dusøren fokuserer primært på sikkerhedssårbarheder der afslører brugernes data.

Fordobler dusøren

Udover udvidelsen bliver dusøren også fordoblet, skriver Wired.

Ifølge det amerikanske medie har Facebook udbetalt omkring 6 millioner dollars eller cirka 38 millioner kroner til sikkerhedsprofessionelle, der har fundet forskellige sikkerhedsbrister, siden 2011.

"Det her er en del af en løbende indsats for at forbedre sikkerheden og privatlivet for folk, der bruger Facebook," siger Dan Gurfinkel, sikkerhedsmanager hos Facebook ifølge Wired.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere