Artikel top billede

(Foto: Uffe WengFotojournalist Uffe WengPhotojournalist Uffe Wengwww.uffeweng.dkGunløgsgade 33, 2. tv.2300 København S.Danmark / Uffe Weng)

TDC fortsætter massiv cloud-oprustning: Se selskabets fire cloud-køb her

TDC Erhverv råder nu over fire cloud-investeringer. Se selskabets cloud-investeringer og læs mere om strategien her.

I august betalte TDC et større tocifret millionbeløb for 40 procent af den danske virksomhed Cloudeon, der har haft massiv vækst.

Selskabet omsatte for 10 millioner kroner i selskabets første leveår i 2016, men allerede året efter var omsætningen steget til 44 millioner kroner, og i 2018 forventer Cloudeon at nå op omkring 100 millioner kroner i omsætning.

Det kan du læse mere om her: TDC køber 40 procent af dansk cloud-komet for større tocifret millionbeløb

Opkøbet blev dengang beskrevet som en del af TDC's nye cloud-strategi, og den fortsætter nu.

TDC Erhverv har nemlig opkøbt den lille danske cloud-virksomhed CC Factory, der blandt andet leverer cloud-baserede løsninger fra amerikanske Genesys. Det skriver ITwatch.

Læs også: Derfor smadrer TDC konkurrenterne i den danske mobilkrig

Hvem er CC Factory

CC Factory, der ledes af direktør Andrew Watson og er placeret i Brøndby, er et relativt ubeskrevet blad i den den it-verden.

Selskabet oplyser ikke i sin omsætning, men kom ud af 2017 med et overskud på 581.000 kroner, mens personaleomkostninger udgjorde 3,4 millioner kroner fordelt på selskabets fem medarbejdere.

TDC ønsker ikke at oplyse prisen for CC Factory, der nu bliver en del af NetDesign hos TDC Erhverv.

Købet blev gennemført 17. september, og per 1. oktober overtager TDC Erhverv så virksomheden og dens fem medarbejdere.

Læs også: TDC satser stort på cloud computing: "Cloud skal udgøre en betragtelig del af forretningen fremadrettet"

Her er resten af TDC's cloud-investeringer

De to cloud-investeringer i Cloudeon og CC Factory står langt fra alene hos TDC.

I slutningen af marts 2016 købte selskabet Cirque, der udbyder cloud-baserede kommunikationsløsninger til erhvervslivet i Danmark.

I december samme år blev den investering så fulgt op af TDC Erhvervs køb af Adactit, der er specialiseret i Microsofts cloud-produkter med fokus på Office 365.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere