TOPNYHED:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

CIO gør klar til at barbere Maersk Tankers: ”Jeg vil mere tro på, at vi kan lande nede under 20 systemer”

Efter 100 dage ved roret har Torben Ruberg dannet sig overblik over mængden af systemer hos Maersk Tankers. Setupet er tænkt til en anden virkelighed, siger han. Nu er han klar til at skære fra.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Historien om, hvorfor den nye CIO hos Maersk Tankers er parat til at skære halvdelen af alle systemer væk
804
4:15 min
På it-chef Torben Rubergs kontor i Maersk Tankers domicil på Christianshavn er en grundig undersøgelse forbi.

I sine første 100 dage som ny CIO for Maersk Tankers har Torben Ruberg sammen med et par udvalgte medarbejdere brugt timer på at kortlægge virksomhedens applikationslandskab.

Nu er han som øverst ansvarlige for setupet parat til at finde øksen frem og gå på hugst i virksomhedens skov af systemer.

”Her har vi helt konkret 48 systemer. Det er jo som sådan ikke vildt meget. Men til en

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.