Artikel top billede

Fortalt til: Jacob Ø. Wittorff | Foto: VINIA Media ApS (Foto: Foto: VINIA Media ApS)

Mennesker i IT
Udgivet 11. oktober 2018 kl. 15.29

Da jeg etablerede IFTTT, solgte jeg min bil og mit tv og flyttede ind i en ét-værelses lejlighed i San Francisco.

Siden dengang har jeg hver eneste morgen læst højt fra en liste med 15 punkter, når jeg står foran spejlet og knapper min skjorte.

Hvert punkt er enten en påmindelse om målsætningerne for mit liv, eller en påmindelse om de ting, som jeg skal fokusere på for at opnå mine mål.

Jeg begynder - med inspiration fra et Steve Jobs-citat - med at spørge: "Hvis i dag er den sidste i mit liv, vil jeg så gøre, hvad jeg gør nu?”

Med et par års mellemrum udskifter jeg nogle af punkterne, men et af mine oprindelige mål var, at jeg ville tjene så mange penge, at jeg ikke aldrig behøver at bekymre mig om min økonomi igen.

I dag er der også et punkt på min liste, der minder mig om, at jeg hele tiden skal afprøve nye ting og ikke dvæle ved det velkendte. “Konsumer altid det nye og det anderledes,” står der.

Jeg tror på, at man hele tiden bliver nødt til at minde sig selv om det, hvis man ønsker at fastholde sig selv på den rette kurs.

Derfor var en af de første ting, som jeg programmerede med IFTTT også en automatisering, der hver morgen klokken 09:00 sender mig en sms-besked.

Beskeden fortæller mig, at jeg gør et godt stykke arbejde, og at jeg skal fortsætte med at investere i mig selv og i mit team.

Den besked modtager jeg fortsat dagligt."

Linden Tibbets, iværksætter og stifter af IFTTT.


Flere mennesker i IT Om mennesker i it