En ny type tablet fra Google er bare en blandt otte kommende nyheder fra søgegiganten.

Google lægger op til det store hardware-show i år: Her er de otte nye enheder, som vi forventer at se i aften

Søgegigantens kommende Pixel-event bliver spækket med hardware-nyheder til lommen, kontoret og hjemmet.

Meget tyder på, at Googles forestående Pixel-event i år bliver lidt af et tilløbsstykke.

Intet mindre end otte nyheder synes at være i spil, når selskabets CEO, Sundar Pichai, vil indtage scenen i New York 9. oktober.

Ud over de for længst lækkede Pixel 3 telefoner kommer selskabet ifølge verserende rygter til at præsentere en ny laptop, en helt ny serie af power-tablets, en redesignet Chromecast-dongle, sin første smart-display samt et nyt trådløst headset. Det skriver The Next Web.

Herunder er hvad Computerworld forventer, vi får se, når Google om lidt holder sin store efterårsevent.

Eventet kan følges live nedenunder fra klokken 16.40 dansk tid:Nye Pixel-telefoner
Det er en slet skjult hemmelighed, at Pixel-serien af smartphones står til at blive afløt af Pixel 3 og en større Pixel 3XL.

Telefonerne har allerede været at spotte i den åbne handel i Hong Kong, og enkelte medier, herunder Engadget, har allerede nu afgivet deres første indtryk af telefonerne.

Ud fra disse ses det, at iPhone X-looket med et hak øverst i displayet også er at finde her, mens der bydes på et 6,3 tommer stort Quad HD display.

Pixel 3 bliver derimod mindre med et mere klassisk 5,4 tommer display i 18:9 format.

Begge vil byde på Android 9 drevet frem af en Snapdragon 845 processor med 4 eller 6GB RAM i sidevognen.

Lagerpladsen veksler mellem 64 og 128GB, mens kameraet bagpå forbliver et enkel 12 megapixels modul. Foran kommer der dog et dobbeltkamera med to gange 8 megapixels ombord.

Trådløs Pixel-lader og Pixel-lyd
Der er også nyt tilbehør på vej til de nye Pixel-telefoner i form af en ny trådløs ladestander samt en revideret udgave af Googles Pixel Buds. De hedder næppe overraskende Pixel Buds 2.0.

Hensigten med Pixel Buds bliver sandsynligvis at gøre det lettere at styre Googles stemmestyrede assistant mens det samtidig forlyder, at de vil følge med i salgsæsken på Pixel 3-telefonerne.

Se også: Har du hørt om smart display? En helt ny type skærme er på vej til at lave om på dit hjem og dit kontor

Google Pixel Slate tablet
Et nyt offensiv på tabletfronten er også på vej fra Google, hvor selskabet regnes med at lancere en high-end tablet med Chrome OS ombord: Pixel Slate.

Her bliver det regulære laptop-processorer fra Intel, der skal drive maskinen frem – sandsynligvis dual-core enheder fra Intels strømbesparende Y-serie med enten 8 eller 16GB RAM ombord.

Dertil kommer både pen og tastatur-dock med indbygget touchpad.

Se også: Ugen i tech: Her er de tre vigtigste tendenser fra årets IFA-elektronikmesse

Pixelbook 2
Googles hybrid-tablet får ledsagelse af en ny, minimalistisk Pixelbook.

Det bliver også en high-end enhed, som menes at byde på et 4K-display og opdaterede quad-core processorer fra Intel til dem, der har behov for flere kræfter i deres Chrome OS-maskine.

Læs også: Her er Microsofts store nye Surface-kollektion: Ny lyd, nye farver og nye kræfter

Home Hub og ny Chromecast til hjemmet
Google agter også at byde ind på markedet for smart-displays med deres eget bud: Google Home Hub.

Her vil selskabets stemmestyrede Assistent ledsages af et syv tommer stort display til at fremvise nyheder, vejret eller andre oplysninger, som man måtte spørge Googles assistent om.

Det er dog fortsat uvist, hvorvidt der vil følge et webcam til at foretage videoopkald i lighed med de konkurrerende enheder fra Amazon, Lenovo, LG og JBL.

Hjemmets stuealter skal også gøres smartere i år, via en ny Chromecast-dongle som vil forene funktionaliteten fra den tidligere med et nyt design.

Hvorvidt den skal afløse tidligere modeller med nye funktioner vides dog ikke endnu.

Se også: Amazon går amok: Her er selskabets 13 smart-nyheder til hjemmet og bilenPremium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.