Artikel top billede

NNIT køber amerikansk migrations-selskab i cloud-satsning: "De kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer"

NNIT køber amerikanske Valiance Partners.

NNIT køber den amerikanske it-virksomhed Valiance Partners, som selskabet betegner som en af 'de hurtigst-voksende selskaber i USA.'

Det amerikanske leverer migrations-løsninger til cloud-platforme til medicinalindustrien og har leveret løsninger til en række medicinalselskaber i blandt andet Nordamerika, Europa og Japan.

"Efterspørgslen på migrationsydelser er steget markant gennem de seneste par år i takt med, at flere og flere life sciences-selskaber implementerer cloud-baserede platforme for at samle og integrere data samt transformere forretningsprocesser," meddeler NNIT.

Det har udløst årlig vækst over de seneste tre år på 40 procent.

"Købet vil løfte NNIT’s vækst og styrke selskabets position som ledende leverandør af it-ydelser til den globale life sciences-industri," lyder det fra NNIT.

Det danske selskab kender Valiance Partners udmærket, i det de to selskaber har samarbejdet gennem længere tid.

"De [Valiance-folkene, red] kommer med tung erfaring og har leveret migrationsydelser til nogle af verdens mest succesfulde medicinalfirmaer. Vi får styrket vores fælles vækstpotentiale, og opkøbet løfter NNIT som global it-leverandør til den internationale life sciences-industri," lyder det fra NNIT-topchef Per Kogut.

Det amerikanske selskab har i dag omkring 60 medarbejdere.

Nu skal selskaberne i gang med at høste synergieffekter.

"Efter opkøbet vil Valiance Partners fortsætte den nuværende forretning og arbejde tæt sammen med NNIT for at realisere synergier på tværs af salgsafdelingerne," meddeler NNIT.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere