Artikel top billede

Razer løfter sløret for den superkølede gamer-mobil Razer Phone 2

Razer byder på nye kræfter, ny bagside og flere gamer-features i deres anden toptelefon.

Knapt et år efter lanceringen af sin første smartphone er gamer-selskabet Razer ude med en afløser: Razer Phone 2.

Her satser producenten igen på det, der gjorde forgængeren unik. Du finder igen et yderst kantet metalydre, stærke frontvendte højtalere og den unikke 120Hz display som gør, at spil tager sig bedst muligt ud på mobilen.

Set forfra er telefonen faktisk identisk med forgængeren og dennes 5,7" store Quad HD skærm. Bagsiden får sig dog et RGB-oplyst Razer-logo og en glasbelægning.

Der er dog sket en del med mobilen – men nyhederne skal især findes under overfladen.

Se også: Test af Razer Phone: Hvem havde troet, at et gaming-brand ville lancere årets mobiloverraskelse?

Razer-metal og power

Selskabets forkærlighed for kantet, mørkegråt metal lever altså stadig i mobilen, men i år er bagsiden altså belagt med glas, hvilket giver mulighed for at lade det 4.000 mAh store batteri trådløst op.

Samtidig er samlinger og åbninger nu forsejlede, hvilket gør telefonen IP67 vand- og støvtæt.

Under overfladen snurrer årets 2018-platform fra Qualcomm: en Snapdragon 845 octa-core sammen med 8GB RAM og 64/128GB lagerplads.

Køleløsningen er dog væsentligt overhalet. Den har et dampkammer, så mobilen, ifølge Razer selv, kan levere framerates som ingen anden kan holde over tid. Den kan, igen ifølge Razer, aflede 20 til 30 procent mere varme end i sidste års model.

Der kan også tildeles særlige ydelsesprofiler for enkelte spil, så der kan optimeres mellem ydelse eller driftstid.

Kameraet bagpå er også revideret, med et opdateret dobbeltmodul bagpå som er mere lysstærk og byder på optisk stabilisering.

Ingen prisstigning

Modsat den generelle trend i mobilmarkedet, har Razer ikke valgt at hæve prisen på herligheden.

Den officielle debutpris lyder derfor igen på 799 amerikanske dollar. Herhjemme vil den føres eksklusivt af teleselskabet 3. Der vil den vejledende pris lande på 7.499 kroner.

Forsalget begynder 11. oktober.

Se også: Prøvekørt: Spændende skærm og skarpe højttalere gør Razer Phone til noget specielt




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere