Artikel top billede

Nu kan du læse dine bøger i badekarret, for denne Amazon-tablet er vandtæt

Amazons nyeste inkarnation af Kindle Paperwhite er slank, billig og vandtæt.

Nu kan du læse flere bøge ombord på din e-bogslæser og, som noget nyt, kan du tage den med dig på stranden eller badeværelset uden at frygte hverken sand eller sprøjt.

Amazon præsenterer denne uge en ny Kindle Paperwhite, som kan bryste sig af at være IPX8 certificeret. Det betyder, at enheden er testet til at klare at blive sænket til to meters dybde i op til en halv time.

Med sine vandtætte kur følger et redesignet ydre, som læner sig op af den dyrere Kindle Oasis. E-bogslæseren er derfor slankere, med et mere strømlinet look, hvor display og kant møder hinanden nærmest sømløst.

Dimensionerne lyder nu på 167 x 116 x 8,2mm, mens enheden vejer i alt 182 gram.

Som med øvrige Paperwhite-enheder er det et 6” sort/hvid e-ink touch-display (300 PPI) der bydes på. Baggrundsbelysningen varetages i denne ombæring af 5 LED’er, hvilket giver en mere ensartet baggrundsbelysning. Det skriver techcrunch.com.

Ydelsesmæssigt byder den nye Paperwhite ikke på den store forbedring, men lagerpladsen er nu opgraderet til det dobbelte: 8GB.

Læsehæste, eller ivrige offline-brugere, kan også se frem til en 32GB-variant med plads til fire gange flere titler ombord. En LTE-forbundet variant tilbydes også.

Amazons nye Kindle kan forudbestilles fra i dag med levering fra den 9. november.

Priserne starter ved 119 euro, svarende til knap 900 kroner herhjemme.

Læs også: It-problemer trækker kendt dansk boghandel i rødt i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere