Artikel top billede

Nu kan du læse dine bøger i badekarret, for denne Amazon-tablet er vandtæt

Amazons nyeste inkarnation af Kindle Paperwhite er slank, billig og vandtæt.

Nu kan du læse flere bøge ombord på din e-bogslæser og, som noget nyt, kan du tage den med dig på stranden eller badeværelset uden at frygte hverken sand eller sprøjt.

Amazon præsenterer denne uge en ny Kindle Paperwhite, som kan bryste sig af at være IPX8 certificeret. Det betyder, at enheden er testet til at klare at blive sænket til to meters dybde i op til en halv time.

Med sine vandtætte kur følger et redesignet ydre, som læner sig op af den dyrere Kindle Oasis. E-bogslæseren er derfor slankere, med et mere strømlinet look, hvor display og kant møder hinanden nærmest sømløst.

Dimensionerne lyder nu på 167 x 116 x 8,2mm, mens enheden vejer i alt 182 gram.

Som med øvrige Paperwhite-enheder er det et 6” sort/hvid e-ink touch-display (300 PPI) der bydes på. Baggrundsbelysningen varetages i denne ombæring af 5 LED’er, hvilket giver en mere ensartet baggrundsbelysning. Det skriver techcrunch.com.

Ydelsesmæssigt byder den nye Paperwhite ikke på den store forbedring, men lagerpladsen er nu opgraderet til det dobbelte: 8GB.

Læsehæste, eller ivrige offline-brugere, kan også se frem til en 32GB-variant med plads til fire gange flere titler ombord. En LTE-forbundet variant tilbydes også.

Amazons nye Kindle kan forudbestilles fra i dag med levering fra den 9. november.

Priserne starter ved 119 euro, svarende til knap 900 kroner herhjemme.

Læs også: It-problemer trækker kendt dansk boghandel i rødt i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere