Artikel top billede

Nu kan du læse dine bøger i badekarret, for denne Amazon-tablet er vandtæt

Amazons nyeste inkarnation af Kindle Paperwhite er slank, billig og vandtæt.

Nu kan du læse flere bøge ombord på din e-bogslæser og, som noget nyt, kan du tage den med dig på stranden eller badeværelset uden at frygte hverken sand eller sprøjt.

Amazon præsenterer denne uge en ny Kindle Paperwhite, som kan bryste sig af at være IPX8 certificeret. Det betyder, at enheden er testet til at klare at blive sænket til to meters dybde i op til en halv time.

Med sine vandtætte kur følger et redesignet ydre, som læner sig op af den dyrere Kindle Oasis. E-bogslæseren er derfor slankere, med et mere strømlinet look, hvor display og kant møder hinanden nærmest sømløst.

Dimensionerne lyder nu på 167 x 116 x 8,2mm, mens enheden vejer i alt 182 gram.

Som med øvrige Paperwhite-enheder er det et 6” sort/hvid e-ink touch-display (300 PPI) der bydes på. Baggrundsbelysningen varetages i denne ombæring af 5 LED’er, hvilket giver en mere ensartet baggrundsbelysning. Det skriver techcrunch.com.

Ydelsesmæssigt byder den nye Paperwhite ikke på den store forbedring, men lagerpladsen er nu opgraderet til det dobbelte: 8GB.

Læsehæste, eller ivrige offline-brugere, kan også se frem til en 32GB-variant med plads til fire gange flere titler ombord. En LTE-forbundet variant tilbydes også.

Amazons nye Kindle kan forudbestilles fra i dag med levering fra den 9. november.

Priserne starter ved 119 euro, svarende til knap 900 kroner herhjemme.

Læs også: It-problemer trækker kendt dansk boghandel i rødt i seneste regnskab
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere