Artikel top billede

Dansk superstjerne lancerer sin egen kryptovaluta

Kongerigets stolthed på tennisbanen, Caroline Wozniacki, har skrevet under på en aftale, der betyder, at hun lancerer sin egen kryptovaluta ganske snart.

I næste uge svinger danske Caroline Wozniacki ketcheren i Singapore, når østaten lægger underlag til WTA-turneringen Singapore Open.

Men her få dage før det går løs, har det danske tennisikon sat poten på en kontrakt, der gør, at hun bliver den første kvindelige atlet i verden, der kommer til at udgive sin egen kryptovaluta.

Det skriver Reuters.

Caroline Wozniacki har indgået aftalen med Global Crypto Offering Exchange, der har hjemme i netop Singapore og med sin underskrift kommer hun i fint selskab, da firmaet har forbindelse til den tidligere fodboldlegende Michael Owen, bokseren Manny Pacquiao og sangeren Jason Derulo.

"At være den første kvindelige atlet, der får sin egen kryptovaluta er vildt sejt. Jeg ser frem til at udvikle det, inden andre får det samme," udtaler tennisstjernen til Reuters.

Markedet for kryptovaluta har vist sig at være mildest talt ustabilt. Siden markedet for Bitcoin toppede i december sidste år, har investorerne været på noget af en rutschetur.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere