Artikel top billede

Dansk superstjerne lancerer sin egen kryptovaluta

Kongerigets stolthed på tennisbanen, Caroline Wozniacki, har skrevet under på en aftale, der betyder, at hun lancerer sin egen kryptovaluta ganske snart.

I næste uge svinger danske Caroline Wozniacki ketcheren i Singapore, når østaten lægger underlag til WTA-turneringen Singapore Open.

Men her få dage før det går løs, har det danske tennisikon sat poten på en kontrakt, der gør, at hun bliver den første kvindelige atlet i verden, der kommer til at udgive sin egen kryptovaluta.

Det skriver Reuters.

Caroline Wozniacki har indgået aftalen med Global Crypto Offering Exchange, der har hjemme i netop Singapore og med sin underskrift kommer hun i fint selskab, da firmaet har forbindelse til den tidligere fodboldlegende Michael Owen, bokseren Manny Pacquiao og sangeren Jason Derulo.

"At være den første kvindelige atlet, der får sin egen kryptovaluta er vildt sejt. Jeg ser frem til at udvikle det, inden andre får det samme," udtaler tennisstjernen til Reuters.

Markedet for kryptovaluta har vist sig at være mildest talt ustabilt. Siden markedet for Bitcoin toppede i december sidste år, har investorerne været på noget af en rutschetur.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere