Artikel top billede

Dansk superstjerne lancerer sin egen kryptovaluta

Kongerigets stolthed på tennisbanen, Caroline Wozniacki, har skrevet under på en aftale, der betyder, at hun lancerer sin egen kryptovaluta ganske snart.

I næste uge svinger danske Caroline Wozniacki ketcheren i Singapore, når østaten lægger underlag til WTA-turneringen Singapore Open.

Men her få dage før det går løs, har det danske tennisikon sat poten på en kontrakt, der gør, at hun bliver den første kvindelige atlet i verden, der kommer til at udgive sin egen kryptovaluta.

Det skriver Reuters.

Caroline Wozniacki har indgået aftalen med Global Crypto Offering Exchange, der har hjemme i netop Singapore og med sin underskrift kommer hun i fint selskab, da firmaet har forbindelse til den tidligere fodboldlegende Michael Owen, bokseren Manny Pacquiao og sangeren Jason Derulo.

"At være den første kvindelige atlet, der får sin egen kryptovaluta er vildt sejt. Jeg ser frem til at udvikle det, inden andre får det samme," udtaler tennisstjernen til Reuters.

Markedet for kryptovaluta har vist sig at være mildest talt ustabilt. Siden markedet for Bitcoin toppede i december sidste år, har investorerne været på noget af en rutschetur.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere