Artikel top billede

Morgen-briefing: Apple lancerer ny tv-tjeneste / Slut med at købe klippekort på mobilen / Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet

Apple lancerer ny tv-tjeneste. Slut med at købe klippekort på mobilen. Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet. Facebook tilpasser messenger for at tilgodese virksomheder.

Godmorgen her fra Computerworld. Her får du overblikket over dagens it-nyheder ved Jakob Schjoldager.

Apple lancerer ny tv-tjeneste

IPhone-producenten Apple lancerer en ny tv-tjeneste i mere end 100 lande.

Det skriver The Information.

Ifølge mediet vil Apple lancere den nye tv-service i USA inden for de første seks måneder af 2019.

Senere vil selskabet gøre app'en tilgængelig globalt i de efterfølgende måneder, fortæller flere kilder ifølge The Information

På samme måde som tv-tjenesten Amazon Prime er det ifølge The Information planen, at brugere, der køber adgang til Apples nye tjeneste, også kan få adgang til andre tv-abonnementer.

Slut med at købe klippekort på mobilen

Nu bliver klippekortet skrottet helt. Fra 19. januar er det nemlig ikke længere muligt at købe klippekort på sin smartphone.

Din Offentlige Transport (DOT) der er et samarbejde mellem DSB, Arriva og Metroselskabet, oplyser på sin hjemmeside, at klippekortet nu også udfases digitalt.

Det fysiske klippekort blev allerede afskaffet i 2017, men nu er det altså også slut med det digitale kort.

I stedet må bus- og togpassagerer nu bruge rejsekortet eller købe en billet i DOT-appen, når de skal transporteres rundt i landet.

Du kan læse mere om ændringerne her.

Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet

Den kendte Tesla-iværksætter Elon Musk er kendt for at være meget aktiv på det sociale medie Twitter.

Men selskabet forhindrede tirsdag erhvervsmanden i at bruge sin konto efter at han havde sendt et tweet, hvor han opfordrerede sine følgere til at købe den digitale valuta bitcoin.

Det skriver BBC.

Ifølge Musk selv blev hans konto blokeret efter, at han havde tweetet "Wanna buy some bitcoin ;) ;)" fordi selskabet troede, hans konto var blevet hacket.

Twitter har ikke selv ønsket at udtale sig om blokeringen, men oplyser til BBC, at "af sikkerhedsårsager kommenterer selskabet ikke på individuelle konti."

Facebook tilpasser messenger for at tilgodese virksomheder

Facebook vil tilføje drastiske ændringer til chat-appen Messenger.

Det skriver CNBC.

Det er primært designet, der bliver udsat for ændringerne, og det vil især gøre det nemmere for virksomhederne på Facebook, lyder det fra Facebook.

Vice-president Stan Chudnovsky regner med, at det nye design vil hjælpe brugerne med at indse, at den kan blive brugt til at chatte med virksomheder såvel som brugernes venner, siger han til det amerikanske medie.

Facebooks messenger har mere end 1,3 milliarder månedlige brugere, og ifølge CNBC bliver der sendt 10 milliarder beskeder via appen, hver måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere