Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Apple lancerer ny tv-tjeneste / Slut med at købe klippekort på mobilen / Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet

Apple lancerer ny tv-tjeneste. Slut med at købe klippekort på mobilen. Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet. Facebook tilpasser messenger for at tilgodese virksomheder.

Godmorgen her fra Computerworld. Her får du overblikket over dagens it-nyheder ved Jakob Schjoldager.

Apple lancerer ny tv-tjeneste

IPhone-producenten Apple lancerer en ny tv-tjeneste i mere end 100 lande.

Det skriver The Information.

Ifølge mediet vil Apple lancere den nye tv-service i USA inden for de første seks måneder af 2019.

Senere vil selskabet gøre app'en tilgængelig globalt i de efterfølgende måneder, fortæller flere kilder ifølge The Information

På samme måde som tv-tjenesten Amazon Prime er det ifølge The Information planen, at brugere, der køber adgang til Apples nye tjeneste, også kan få adgang til andre tv-abonnementer.

Slut med at købe klippekort på mobilen

Nu bliver klippekortet skrottet helt. Fra 19. januar er det nemlig ikke længere muligt at købe klippekort på sin smartphone.

Din Offentlige Transport (DOT) der er et samarbejde mellem DSB, Arriva og Metroselskabet, oplyser på sin hjemmeside, at klippekortet nu også udfases digitalt.

Det fysiske klippekort blev allerede afskaffet i 2017, men nu er det altså også slut med det digitale kort.

I stedet må bus- og togpassagerer nu bruge rejsekortet eller købe en billet i DOT-appen, når de skal transporteres rundt i landet.

Du kan læse mere om ændringerne her.

Elon Musk blokeret af Twitter efter bitcoin-tweet

Den kendte Tesla-iværksætter Elon Musk er kendt for at være meget aktiv på det sociale medie Twitter.

Men selskabet forhindrede tirsdag erhvervsmanden i at bruge sin konto efter at han havde sendt et tweet, hvor han opfordrerede sine følgere til at købe den digitale valuta bitcoin.

Det skriver BBC.

Ifølge Musk selv blev hans konto blokeret efter, at han havde tweetet "Wanna buy some bitcoin ;) ;)" fordi selskabet troede, hans konto var blevet hacket.

Twitter har ikke selv ønsket at udtale sig om blokeringen, men oplyser til BBC, at "af sikkerhedsårsager kommenterer selskabet ikke på individuelle konti."

Facebook tilpasser messenger for at tilgodese virksomheder

Facebook vil tilføje drastiske ændringer til chat-appen Messenger.

Det skriver CNBC.

Det er primært designet, der bliver udsat for ændringerne, og det vil især gøre det nemmere for virksomhederne på Facebook, lyder det fra Facebook.

Vice-president Stan Chudnovsky regner med, at det nye design vil hjælpe brugerne med at indse, at den kan blive brugt til at chatte med virksomheder såvel som brugernes venner, siger han til det amerikanske medie.

Facebooks messenger har mere end 1,3 milliarder månedlige brugere, og ifølge CNBC bliver der sendt 10 milliarder beskeder via appen, hver måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere