Artikel top billede

Foto: Unsplash

Godt arbejdsklima sikrer langt højere produktivitet: Jobglæde er afgørende for virksomhedens succes

Jobglæde 2018: Netcompany, SAS Institute og NNIT har nogle af de gladeste og mest tilfredse medarbejdere i den danske it-branche, og det kan give dem en afgørende konkurrencefordel.

Premium Kun for abonnenter
Begrebet jobglæde er mere end bare bløde værdier. Tilfredse medarbejdere kan være helt afgørende for din virksomheds konkurrenceevne.

Det mener Kresten Schultz-Jørgensen, der er ekspert i ledelse og kommunikation samt indehaver af kommunikationsbureauet OxyMoron.

Han advarer om, at et dårligt arbejdsklima kan skade virksomhedens omdømme samt føre til demotiverede og mindre produktive medarbejdere, hvilket både kan påvirke virksomhedens produkter og kundeforhold.

”Jeg plejer at sige, at de virksomheder, der har en god ledelseskommunikation og dermed også et godt arbejdsklima, ligger 20 procent over deres konkurrenter, når det gælder produktivitet og innovation,” siger han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple fik tech-giganterne til at frygte for deres annonce-milliarder: Sådan har privacy-ændringerne i IOS 14 ramt Google, Facebook, Twitter og Snapchat

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder