Artikel top billede

Foto: Kim Stensdal / Netcompany / Steffen Villadsen

Systematic og Netcompany duellerer i dygtighed: Her er de to topchefers opskrifter på succes

Hvad skaber de dygtigste it-virksomheder? Er det eksklusive amerikanske certificeringer eller interne akademier med fokus på den enkelte medarbjeder? Topcheferne fra to af landets dygtigste it-virksomheder lægger vægt på hver sin metode.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Michael Holms bud på, hvorfor dygtighed er vigtigt, og hvad det betyder for Systematic at være certificeret som CMMI niveau 5.
  • Indsigt i André Rogaczewskis og Netcompany's model med et internt akademi og masser af ansvar til den enkelte medarbejder.
1.972
10 min
Alle virksomheder sidder forhåbentlig med et ønske om at blive bedre til at udvikle it-løsninger, men hvordan bliver man blandt de bedste?

Kræver det en eksklusiv certificering, der gør virksomheden i stand til at måle sig på et internationalt plan med udgangspunkt i en benchmark-skala, eller er det nærmere en intern skoling, karriereplanlæging og fokus på de enkelte medarbejdere, der baner vejen?

Der kan hurtigt gå mandagstræner i den, hvis man skal besvare spørgsmålet om, hvordan man i den danske it-branche for optimeret arbejdsindsatsen, men Techpoint havde i forbindelse med et såkaldt topmøde samlet noget nær et all-star team til at give deres bud.