Artikel top billede

Midt i en krig om trafikalarmer: Google Maps forsøger sig med fartkontrol-feature

Mens stadigt flere fartkontrol-applikationer herhjemme dyster om at få plads i danskernes biler, er Google nu i færd med at forsøge sig med sin egen løsning.

Se også: Dansk trafik-app-krig eskalerer efter advokatbrev: Frank Rasmussen 'har en server som står og snuser ned i vores server'

Det skriver netmediet Androidpolice som erfarer, at enkelte brugere af Google vejviser-app ’Maps’ hra fået en test-feature ombord. Disse brugere kan nu indrapportere trafikulykker og fartkontroller via Maps-appen.

Et skærmbillede af app’en, slået op af en bruger på det sociale nyhedsmedie Reddit, viser hvordan app’en nu kan modtage oplysninger om eventuelle trafikuheld og stærekasser på vejene.

Funktionen er i øjeblikket ikke blevet set på de danske veje, men funktionen synes i øjeblikket ikke at være forbeholdt amerikanske Maps-brugere, for australske Reddit-brugere melder om, at featuren også bliver prøvet af på de australske veje.

Er funktionen dukket op på din app, så giv gerne dit besyv i kommentarfeltet nedenunder.

Se også: Her er Frank Rasmussens planer for ny storstilet trafik-app med Ib Kunøe: "Det er kun et spørgsmål, om hvor meget det skal koste os, men vi kommer til at vinde"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere