Artikel top billede

Midt i en krig om trafikalarmer: Google Maps forsøger sig med fartkontrol-feature

Mens stadigt flere fartkontrol-applikationer herhjemme dyster om at få plads i danskernes biler, er Google nu i færd med at forsøge sig med sin egen løsning.

Se også: Dansk trafik-app-krig eskalerer efter advokatbrev: Frank Rasmussen 'har en server som står og snuser ned i vores server'

Det skriver netmediet Androidpolice som erfarer, at enkelte brugere af Google vejviser-app ’Maps’ hra fået en test-feature ombord. Disse brugere kan nu indrapportere trafikulykker og fartkontroller via Maps-appen.

Et skærmbillede af app’en, slået op af en bruger på det sociale nyhedsmedie Reddit, viser hvordan app’en nu kan modtage oplysninger om eventuelle trafikuheld og stærekasser på vejene.

Funktionen er i øjeblikket ikke blevet set på de danske veje, men funktionen synes i øjeblikket ikke at være forbeholdt amerikanske Maps-brugere, for australske Reddit-brugere melder om, at featuren også bliver prøvet af på de australske veje.

Er funktionen dukket op på din app, så giv gerne dit besyv i kommentarfeltet nedenunder.

Se også: Her er Frank Rasmussens planer for ny storstilet trafik-app med Ib Kunøe: "Det er kun et spørgsmål, om hvor meget det skal koste os, men vi kommer til at vinde"
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Azets Insight A/S

QA Test Analyst

Dynamicweb Software A/S

Marketing Intern (DK)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere