Artikel top billede

Fortalt til: Steffen Villadsen

Mennesker i IT
Udgivet 7. november 2018 kl. 13.10

Hvert år mødes jeg med Michael Shanler. Han er Gartners fremmeste analytiker, når det kommer til life science, så han er en vigtig mand for mig.

Gartners analytikere sidder her på konferencen i sådan nogle små bure. De er hamrende dygtige, men de er godt nok også trætte. Der kommer nemlig sådan nogle folk som mig og en masse tunge CIO’s forbi for at pumpe dem for information. Så de sidder altså derinde og taler hele dagen lang.

For præcis to år siden mødtes jeg også med ham. Det var dagen efter at Donald Trump var blevet valgt.

Jeg kan huske, at vi skulle mødes sent om eftermiddagen, og han sad bare og rystede. Han kunne ikke komme sig over, at Donald Trump var blevet valgt hjemme i USA.

Jeg kan love dig for, at han ikke have forudset, at Donald Trump ville blive valgt. Han var rystet og han var skamfuld. Han havde det som mange andre amerikanere, der er her på konferencen.

Det viser bare, at der ikke er noget, der er sikkert. Det er vejledning. Det er ikke eksakt videnskab, og det skal man huske på. Analytikerne spår om vejret. De har en masse tal fra kunderne, men det garanterer ikke, at de får det fulde billede. Det tror jeg ikke på.

Det interessante er så, at jeg skal møde ham igen i år, og der har jo i nat været midtvejsvalg i USA. Så jeg er er ret spændt på at se, hvordan han ser ud den her gang. Bliver det igen en kæmpe nedtur eller får han muligheden for at skyde tilbage.

Jens Maagø, CTO, NNIT


Flere mennesker i IT Om mennesker i it