Artikel top billede

Her er Danmarks bedste it-arbejdspladser: Vinderne af Great Place to Work fundet

Great Place to Work har kåret Danmarks bedste it-arbejdspladser. Se listen her.

Aarhusianske Elbek & Vejrup og københavnske IHH Nordic topper listerne over de bedste it-arbejdspladser blandt de it-virksomheder, der har deltaget i årets udgave af Great Place to Work.

Her bliver Elbek & Vejrup kåret som bedste arbejdsplads blandt de deltagende mellemstore virksomheder med mere end 50 medarbejdere.

Microsoft-huset Elbek & Vejrup har i dag omkring 130 medarbejdere og er i kraftig vækst.

IHH Nordic er bedste arbejdsplads blandt de deltagende mindre it-virksomheder med mellem 20 og 49 medarbejdere.

De to virksomheder modtog præmierne tirsdag aften til et arrangement i København.

“Når medarbejderne har det godt, har virksomheden det godt og kunderne er glade. Medarbejderne er og bliver Elbek & Vejrups vigtigste aktiv og kimen til den succes og vækst, vi har gennemgået de seneste år, “ siger Niels Elbek fra Elbek & Vejrup.

Både IIH Nordic og Elbek & Vejrup vandt også Great Place to Work i 2017.

Dengang fortalte IIH Nordic os om selskabets arbejdsuge på blot fire dage.

Det kan du læse mere om her: Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo

På Great Place to Works liste over de bedste arbejdspladser blandt de deltagende it-virksomheder kommer følgende fem virksomheder i top.

It-virksomheder mellem 50 og 499 medarbejdere

1: Elbek & Vejrup (Aarhus)

2: Pentia (København).

3: Devoteam (København).

4: Abakion (København).

5: Sopra Steria (København.)

It-virksomheder med mellem 20 og 49 medarbejdere

1: IHH Nordic (København).

2: Daxiomatic (Odense)

3: Precis Digital (København)

4: Invokers (København)

5: Geoinfo (Glostrup)

Computerworld undersøgte fornylig jobglæden i en række store og toneangivende it-virksomheder. Undersøgelsen viste, at medarbejderne hos Netcompany, SAS Institute og NNIT var helt i top.

Det kan du læse mere om her: Stor jobglæde-undersøgelse: Disse førende danske it-virksomheder har de gladeste medarbejdere

I en tid med stor efterspørgel efter de bedste it-folk, er det helt afgørende for virksomhederne at have et godt arbejdsklima at byde på, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få fat i de dygtigste folk.

Det kan du læse mere om her: Godt arbejdsklima sikrer langt højere produktivitet: Jobglæde er afgørende for virksomhedens succes

Læs også:

Her er Danmarks bedste it-arbejdsplads: Aarhusiansk it-virksomhed vinder Great Place to Work for store it-virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere