Artikel top billede

Surftown døjer med at holde deres systemer kørende – flere tusinde hjemmesider er berørt.

Sammenbrud hos stort hosting-selskab: Tusindvis af danske hjemmesider er nede

Surftown døjer med at holde sine systemer kørende – flere tusinder hjemmesider er berørt.

Det danske hosting-selskab Surftown har i løbet af onsdag formiddag døjet med at holde kundernes hjemmesider oppe.

En fejl hos Surftowns servere har ifølge selskabetsstatusside betydet, at samtlige web-og mail-services har været ramt af nedetid.

Fejlen fandt ifølge siden sted klokkken 11:01. Den er siden blevet forsøgt fejlrettet.

Klokken 11:54 kunne selskabet meddele, at visse services er blevet genetableret. I den seneste melding fra klokken 12.09 forlyder det, at flere web- og mail-services stadigt er berørt.

Surftown håndterer i dag flere end 120.000 hjemmesider fordelt på i alt 50.000 kunder.

Læs også: Hosting-selskabet Zitcom køber konkurrenten Surftown af Cohaesio - der bliver overtaget af Sentia
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere