Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) vil have national it-handlingsplan til folkeskolen: "Vi risikerer at blive spillet af banen af de skiftende digitale vilkår"

Interview: Der er brug for en samlet national it-handlingsplan for den danske folkeskole, hvis ikke udviklingen skal køre helt ad banen, mener undervisningsminister Merete Riisager (LA). "Der venter et kæmpearbejde med at politisere og generobre den politiske kontrol med dette område," siger hun.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvorfor undervisningsminister Merete Riisager (LA) mener, at vi har brug for en national handlingsplan til folkeskolen
  • Se de tre områder, som en handlingsplan skal klarlægge strategien for.
  • Se hvilket område, der er bedst styr på lige nu....
  • ..og hvilket området, hvor behovet er størst og hvor der "venter et kæmpearbejde med at politisere og generobre den politiske kontrol"
1.226
6:15 min
Der er brug for en national handlingsplan for it-området i folkeskolen, hvis ikke Danmarks skal tabe kontrollen over den digitale udvikling på området, og skolelærere og andre skal fortabe sig i forkert brug af ressourcer og indsats.

Det siger undervisningsminister Merete Riisager (LA) til Computerworld, efter hun fornylig meddelte, at hun stopper som minister til næste folketingsvalg.

“Vi har brug for en

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter