Artikel top billede

(Foto: Supphachai)

It-leverandører i hård kritik af stort telemedicinsk udbud: Umuligt at udvikle inden for rammerne

To danske it-leverandører retter hård kritik mod nyt telemedicinsk projekt, som har udviklet sig til noget, der er umuligt at implementere i praksis.

Det kommende såkaldte ‘nationale motorvejsnet’ til telemedicinske løsninger er i fare for at udvikle sig til en offentlig it-skandale, advarer de to it-leverandører OpenTeleHealth Telemedicin og Imatis, skriver MedWatch.

Ifølge de to selskaber har udbuds-projektet flyttet sig væk fra et fokus på at bygge på en velfungerende teknologi til nu at dreje sig om en helt ny løsning.

Og det er umuligt at udvikle inden for de rammer, der er blevet opsat. Den økonomiske ramme er på 35 millioner kroner.

“Man har i kravspecifikationen beskrevet den mest moderne teknologiske platform, som faktisk ikke eksisterer i praksis og vil kræve store beløb at realisere, hvis det da overhovedet er muligt," siger Morten Andresen fra Imatis til MedWatch.

Imatis trak fornylig på denne baggrund sit tilbud tilbage.

OpenTeleHealht vurderer, at det vil koste et ‘anseeligt tre-cifret millionbeløb’ og mere end 20.000 timers udviklingsarbejde at levere varen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere