Artikel top billede

E-boks ramt af nedbrud: Private brugere kan ikke logge ind

Den digitale tjeneste e-boks er i øjeblikket nede. Det er endnu uvist, hvor lang tid der går før danskerne igen kan tjekke deres digitale post.

Opdateret: Hvis du har forsøgt at læse en besked fra det offentlige her til morgen, så er du måske blevet mødt med en fejlmeddelelse.

Den offentlige digitale postkasse e-boks meddeler i hvert fald, at man i øjeblikket oplever problemer med login.

Læs også: eBoks' indtjening vokser med enorme 253 procent: "Vi har ikke sparet os til det, men vi har været gode til at vælge, hvad vi skal bruge penge på og prioritere"

“Vi oplever problemer med login på e-Boks privat i øjeblikket,” lyder beskeden på selskabet supportside.

Brugerne bliver opfordret til at benytte sig af borger.dk i stedet for indtil problemet er løst.

Nedbruddet har umiddelbart kun ramt e-boks privat. Bruger support meddeler i hvert fald ikke noget om eboks erhverv.

Det har ikke været muligt for Computerworld at få en kommentar fra e-boks eller få svar på, hvad der er årsagen til nedbrudde og hvor længe man regner med at nedbruddet vil vare.

Opdateret: eboks skriver nu på sin supportside, at driften skulle være tilbage til normal igen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere