Artikel top billede

Aftale tvinger Apple til at genoptage fremstillingen af sidste års iPhone X

Den ellers udgåede iPhone-model får renæssance for at møde produktionsordrer

Mens Apple døjer med at få øget efterspørgslen efter sin nyeste kollektion af iPhones, trækkes sidste års model ud af sin pensionistilværelse.

Apple er ifølge the Wall Street Journal begyndt at genetablere produktionen af iPhone X. Et træk som mobilfabrikanten foretager for at imødekomme en aftale om at aftage en bestemt mængde OLED-skærme fra underleverandøren Samsung. Det skriver The Verge.

iPhone X, som fik sin salgsdebut i november 2017, blev ellers pillet ud af Apple-porteføljen i september måned, da afløserne iPhone Xs og Xs Max blev offentliggjort.

Læs også: Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet.

Ifølge mediet er det den svigtende efterspørgsel efter Apples nye iPhone Xs og Xs Max, der skaber knas i Apples produktionsplaner.

Tidligere på ugen lød det, at Apple i nedjusterede antallet af ordrer hos flere andre underleverandører.

Den manglende efterspørgsel rammer særligt Apples ellers den spritnye iPhone Xr, en model som er tænkt som et billigere alternativ til både iPhone Xs og Xs Max.

Med flere iPhone X modeller i omløb, vil Apple dog få endnu sværere ved at få skub i iPhone Xr salget.

Se også: Test: Apples iPhone Xr - missionen lykkes for Apple denne gang
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere