Artikel top billede

Logitech forhandler om milliardopkøb af amerikansk headsetproducent: Vil blive selskabets største opkøb nogensinde

Logitech er angiveligt tæt på at offentliggøre det største opkøb i selskabets historie.

Logitech, der er bedst kendt for at fremstille keyboards, mus og webcams vil udvide sortimentet med headsets.

Den schweiziske hardware-producent forhandler om at købe den amerikanske headsetfabrikant Plantronics i handel til en værdi på 2,2 milliarder dollar - svarende til næsten 14,5 milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Ifølge Reuters kilder er en handel lige på trapperne og kan blive offentliggjort allerede i løbet af den kommende uge.

Prisen vil i så fald gøre det potentielle opkøb til Logitechs største opkøb nogensinde.

Logitech, der blev stiftet i 1981, købte i 2017 selskabet Astro for et beløb på 85 millioner dollar, hvilket svarer til lidt over en halv milliard kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere