Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Hele industrien holder øje med Amazon Web Services i piskende innovations-tempo: Her rykker selskabet for alvor

Hele industrien holder med en vis frygt og bæven øje med Amazon, der er på alles læber for tiden. På cloud-fronten er AWS toneangivende - ikke mindst på grund af en bestemmende detalje i hele selskabets mindset. Computerworld har været med på den syvende kæmpe AWS-konference sammen med cirka 50.000 andre it-folk.

Premium Kun for abonnenter
Amazon re:Invent 2018, Las Vegas: Ikke mange it-selskaber kan tiltrække 50.000 deltagere og yderligere 100.000, der følger med på livestream, til den årlige konference.

Men det kan Amazon Web Services, der i denne uge afvikler sin syvende udvikler- og partner-konference, AWS re:Invent 2018 i Las Vegas.

Selskabet har i de snart 13 år, hvor det har eksisteret, vokset til at være en af de helt store it-successer i verden med vækstrater på omkring 50 procent om året og en omsætning på den rigtige side af 100 milliarder dollar.

AWS har været aldeles toneangivende i defineringen og etableringen

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Apple fik tech-giganterne til at frygte for deres annonce-milliarder: Sådan har privacy-ændringerne i IOS 14 ramt Google, Facebook, Twitter og Snapchat

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder