Her er 10 spændende QA-stillinger, der er ledige netop nu

Der er høj efterspørgsel efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu.

Vi oplever en høj efterspørgsmål efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 spændende tester/QA-stillinger, der er aktive på it-jobbank netop nu.

Bemærk, at virksomhederne løbende kalder til samtale, og derfor kan en eller flere stillinger være blevet besat.

Udviklings & Forenklingsstyrelsen søger en test manager til stort transformationsprojekt, Frederiksberg
Som test manager vil du få en helt central rolle i at sikre kvaliteten i et af de største og mest komplekse transformationsprojekter i staten – nemlig udviklingen af fremtidens toldvæsen.

Det er ikke nogen lille opgave, EUTK-programmet er blevet stillet: Vi skal bistå med at bygge fremtidens toldvæsen op ved at implementere EU’s nye toldkodeks (EUTK) og gennemføre omfattende ændringer af de nuværende processer på området.

I den forbindelse skal vi også købe og udvikle en serie af it-systemer.

Vi vil tage de nyeste teknologier i brug, arbejde agilt og udvikle løsninger, som afspejler borgernes og virksomhedernes reelle behov og dagligdag, i overensstemmelse med gældende lovkrav og compliance.

Læs mere her

TV 2 søger en quality assurance engineer, Odense
Som quality assurance engineer på TV 2 PLAY bliver du en del af et team af lidenskabelige mennesker, der sætter pris på vigtigheden af at arbejde sammen som en enhed i et agilt setup.

Samtidig bliver du budt varmt velkommen i vores QA-guild, der opererer på tværs af teams og afdelinger for at skabe et inklusivt, innovativt og udviklende samarbejdsmiljø.

Denne QA-position er specifikt til TV 2 PLAY - Customer & Ad Management teamet, som er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde det digitale fundament for brugere, abonnementer, betalinger, partnerintegration og reklameplatforme på TV 2.

Fundamentet er bygget op omkring Microservices og APIer baseret på REST for at maksimere fleksibiliteten, lette hastigheden, og for at kunne eksperimentere med prototyper og følge løbende leveringsprincipper.

Læs mere om jobbet her

Region Midtjylland søger en leder til test, release og deployment Management, Aarhus
Er du en engageret og energisk leder, som brænder for at stå i spidsen for test af it-systemer i Region Midtjylland? Har du et strategisk mindset og god ledelseserfaring? Så læs videre her.

Du bliver leder for 17 dygtige medarbejdere i området 'Test & Koordinering’ i Region Midtjyllands it-afdeling.

Vi tester på de mest forretningskritiske systemer i regionen og arbejder på at sikre en yderligere automatisering inden for de væsentligste domæner.

Der er tale om højt specialiseret sundheds-it til Danmarks bedste hospital

Læs mere her

Enghouse Systems are seeking an QA Specialist, Ballerup
Are you a great software tester and do you enjoy working with Quality Assurance?

As our QA Specialist you will join our customer support team, which improves and maintains our billing solution for specific customers. Your primary responsibility is to plan and execute relevant manual and automated software tests on our Rator billing solution.

This includes creating test plans and test cases based on documentation and input from the developers, as well as executing test cases in the test environment.

Read more here

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger en teknisk tester, København
Som teknisk tester i Digital Udvikling og Innovation bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i scrum, hvor udviklere og designere arbejder tæt sammen.

Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger.

Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du skal blandt andet kunne sikre testbarheden i kravspecificeringen, rådgive udviklerne i deres udarbejdelse at unit test og stå for at opbygge og afvikle automatiserede test suiter.

Som teknisk tester får du støtte af erfarne testmanagere, tool- og infrastrukturs specialister i arbejdet med at etablere en velfungerende testproces.

Spændende – så læs hele jobannoncen her

Trackman are seeking an QA Engineer, Vedbæk
You will become part of a cross functional team of skilled developers, QA’s, UI/UX, product owners etc. and you will have the chance to impact your own way of working.

Therefore, your success and well-being at TrackMan depends on your ability to work independently as well as team oriented. Our company culture is open, informal and fun – and we continuously aim to heighten our quality as well as the individuals’ capabilities and skills.

As our new QA Engineer your key task is to help TrackMan make the right products in high quality through design, maintenance and execution of test scripts, test cases, scenarios and more. We strive to develop and run automated testing, yet some manual testing is also part of the job.

Sounds interesting? Read more here

Shure Scandinavia søger software systems tester, København
Du vil blive en del af et kompetent team i København, der tester og validerer vores konferencesystemer og yder support til vores interne supportgruppe i Shure.

Vores arbejdsopgaver inkluderer test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikations software. På sigt skal vi endvidere teste løsninger til Mac/OS X, Apps og Windows APIs.

Du vil få ansvaret for at kvalitetssikre vores embedded- og applications software i samarbejde med vores udviklingsteam og andre QA-kolleger i USA og Indien.

Vi har opbygget en stor testsuite i Python, som både skal vedligeholdes og udbygges.

Herudover arbejder teamet tæt sammen med SQA-kolleger i Indien, som hjælper os med manuel test og automatisering i Selenium og TestComplete.

Lyder dette job interessant – så læs mere her

Systemtatic søger en tester, Aarhus
Som tester i integrationsteamet har du en specialistrolle i arbejdet med produktet Columna Cura, som er en af markedets mest avancerede sundhedsplatforme.

Columna Cura bruges i mere end 30 danske kommuner og hjælper hver dag det sundhedsfaglige personale med at få et komplet overblik over deres opgaver og de borgere, som de er i kontakt med. Sammen med integrationsteamet arbejder du backend med produktet, hvor du tester integrationer og sikrer, at data bliver udvekslet fejlfrit mellem Columna Cura og eksterne systemer.

Du stiller de skarpe spørgsmål, som fjerner fejl i softwaren og sikrer, at softwaren har en høj kvalitet, når den releases. I integrationsteamet har du et tæt samarbejde med fire udviklere, en Product Owner samt kunder og derudover vil du i perioder teste releases for hele Columna Cura sammen med testere på tværs af teams.

Du kommer bagom kulissen på et stort produkt i rivende udvikling, hvor du og dit team er eksperter i integrationer og tests.

Læs mere om jobbet her


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et nyt ingeniør-job? Her er otte attraktive stillinger, der er ledige netop nu

Find dit nye ingeniørjob her. Lige nu er der ledige stillinger hos blandt andet E-boks, Milestone Systems og Georg Jensen.

"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu
1 Her er otte spændende projektlederstillinger, der er ledige netop nu
Er du på jagt efter et nyt it-sikkerheds-job? Så har vi fundet fem spændende stillinger, der er ledige netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
5 ting vi lærte da vi byggede en chatbot til kundesupport
Gennembrud med AI, machine learning og voice recognition, har gjort det muligt at lave virkelighedstro ”menneske til maskine” interaktioner via chatbots. Hos firmaet Cirklum har de for ganske nyligt startet rejsen med at bygge en chatbot, til et firma med over 15 millioner aktive brugere, og hvis vi leger med tanken om at hver eneste af de brugere stillede bare ét spørgsmål, så skulle der som minimum forberedes 15 millioner svar, som er klar til at blive sendt med det samme. Det behøver vi vist ikke nævne er rigtig mange. Den læring der er kommet ud af det lille eksperiment, har vi samlet i dette white paper, så du kan være bedst muligt forberedt til at lancere en chatbot. Hvis du og dit firma allerede har en, så kan du måske blive inspireret til at forbedre jeres. God læselyst!