Artikel top billede

Her er 10 spændende QA-stillinger, der er ledige netop nu

Der er høj efterspørgsel efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu.

Vi oplever en høj efterspørgsmål efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 spændende tester/QA-stillinger, der er aktive på it-jobbank netop nu.

Bemærk, at virksomhederne løbende kalder til samtale, og derfor kan en eller flere stillinger være blevet besat.

Udviklings & Forenklingsstyrelsen søger en test manager til stort transformationsprojekt, Frederiksberg

Som test manager vil du få en helt central rolle i at sikre kvaliteten i et af de største og mest komplekse transformationsprojekter i staten – nemlig udviklingen af fremtidens toldvæsen.

Det er ikke nogen lille opgave, EUTK-programmet er blevet stillet: Vi skal bistå med at bygge fremtidens toldvæsen op ved at implementere EU’s nye toldkodeks (EUTK) og gennemføre omfattende ændringer af de nuværende processer på området.

I den forbindelse skal vi også købe og udvikle en serie af it-systemer.

Vi vil tage de nyeste teknologier i brug, arbejde agilt og udvikle løsninger, som afspejler borgernes og virksomhedernes reelle behov og dagligdag, i overensstemmelse med gældende lovkrav og compliance.

Læs mere her

TV 2 søger en quality assurance engineer, Odense

Som quality assurance engineer på TV 2 PLAY bliver du en del af et team af lidenskabelige mennesker, der sætter pris på vigtigheden af at arbejde sammen som en enhed i et agilt setup.

Samtidig bliver du budt varmt velkommen i vores QA-guild, der opererer på tværs af teams og afdelinger for at skabe et inklusivt, innovativt og udviklende samarbejdsmiljø.

Denne QA-position er specifikt til TV 2 PLAY - Customer & Ad Management teamet, som er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde det digitale fundament for brugere, abonnementer, betalinger, partnerintegration og reklameplatforme på TV 2.

Fundamentet er bygget op omkring Microservices og APIer baseret på REST for at maksimere fleksibiliteten, lette hastigheden, og for at kunne eksperimentere med prototyper og følge løbende leveringsprincipper.

Læs mere om jobbet her

Region Midtjylland søger en leder til test, release og deployment Management, Aarhus

Er du en engageret og energisk leder, som brænder for at stå i spidsen for test af it-systemer i Region Midtjylland? Har du et strategisk mindset og god ledelseserfaring? Så læs videre her.

Du bliver leder for 17 dygtige medarbejdere i området 'Test & Koordinering’ i Region Midtjyllands it-afdeling.

Vi tester på de mest forretningskritiske systemer i regionen og arbejder på at sikre en yderligere automatisering inden for de væsentligste domæner.

Der er tale om højt specialiseret sundheds-it til Danmarks bedste hospital

Læs mere her

Enghouse Systems are seeking an QA Specialist, Ballerup

Are you a great software tester and do you enjoy working with Quality Assurance?

As our QA Specialist you will join our customer support team, which improves and maintains our billing solution for specific customers. Your primary responsibility is to plan and execute relevant manual and automated software tests on our Rator billing solution.

This includes creating test plans and test cases based on documentation and input from the developers, as well as executing test cases in the test environment.

Read more here

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger en teknisk tester, København

Som teknisk tester i Digital Udvikling og Innovation bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i scrum, hvor udviklere og designere arbejder tæt sammen.

Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger.

Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du skal blandt andet kunne sikre testbarheden i kravspecificeringen, rådgive udviklerne i deres udarbejdelse at unit test og stå for at opbygge og afvikle automatiserede test suiter.

Som teknisk tester får du støtte af erfarne testmanagere, tool- og infrastrukturs specialister i arbejdet med at etablere en velfungerende testproces.

Spændende – så læs hele jobannoncen her

Trackman are seeking an QA Engineer, Vedbæk

You will become part of a cross functional team of skilled developers, QA’s, UI/UX, product owners etc. and you will have the chance to impact your own way of working.

Therefore, your success and well-being at TrackMan depends on your ability to work independently as well as team oriented. Our company culture is open, informal and fun – and we continuously aim to heighten our quality as well as the individuals’ capabilities and skills.

As our new QA Engineer your key task is to help TrackMan make the right products in high quality through design, maintenance and execution of test scripts, test cases, scenarios and more. We strive to develop and run automated testing, yet some manual testing is also part of the job.

Sounds interesting? Read more here

Shure Scandinavia søger software systems tester, København

Du vil blive en del af et kompetent team i København, der tester og validerer vores konferencesystemer og yder support til vores interne supportgruppe i Shure.

Vores arbejdsopgaver inkluderer test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikations software. På sigt skal vi endvidere teste løsninger til Mac/OS X, Apps og Windows APIs.

Du vil få ansvaret for at kvalitetssikre vores embedded- og applications software i samarbejde med vores udviklingsteam og andre QA-kolleger i USA og Indien.

Vi har opbygget en stor testsuite i Python, som både skal vedligeholdes og udbygges.

Herudover arbejder teamet tæt sammen med SQA-kolleger i Indien, som hjælper os med manuel test og automatisering i Selenium og TestComplete.

Lyder dette job interessant – så læs mere her

Systemtatic søger en tester, Aarhus

Som tester i integrationsteamet har du en specialistrolle i arbejdet med produktet Columna Cura, som er en af markedets mest avancerede sundhedsplatforme.

Columna Cura bruges i mere end 30 danske kommuner og hjælper hver dag det sundhedsfaglige personale med at få et komplet overblik over deres opgaver og de borgere, som de er i kontakt med. Sammen med integrationsteamet arbejder du backend med produktet, hvor du tester integrationer og sikrer, at data bliver udvekslet fejlfrit mellem Columna Cura og eksterne systemer.

Du stiller de skarpe spørgsmål, som fjerner fejl i softwaren og sikrer, at softwaren har en høj kvalitet, når den releases. I integrationsteamet har du et tæt samarbejde med fire udviklere, en Product Owner samt kunder og derudover vil du i perioder teste releases for hele Columna Cura sammen med testere på tværs af teams.

Du kommer bagom kulissen på et stort produkt i rivende udvikling, hvor du og dit team er eksperter i integrationer og tests.

Læs mere om jobbet her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

Find dit drømmejob her: Disse 10 .Net-stillinger er ledige netop nu

Vi har fundet 10 spændende .net-stillinger hos blandt andet GLS, Formpipe og Dansk Industri, som du søge nu. Få overblik over alle stillingerne her.

Vi har fundet 10 ledige devops-stillinger til dig: Søg dem her
Her er 10 spændende stillinger som it-arkitekt, der kan søges netop nu
Er du en Java-haj? Så har vi fundet otte spændende stillinger, som du kan søge nu
Her er 10 it-job, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu