Her er 10 spændende QA-stillinger, der er ledige netop nu

Der er høj efterspørgsel efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu.

Vi oplever en høj efterspørgsmål efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 spændende tester/QA-stillinger, der er aktive på it-jobbank netop nu.

Bemærk, at virksomhederne løbende kalder til samtale, og derfor kan en eller flere stillinger være blevet besat.

Udviklings & Forenklingsstyrelsen søger en test manager til stort transformationsprojekt, Frederiksberg
Som test manager vil du få en helt central rolle i at sikre kvaliteten i et af de største og mest komplekse transformationsprojekter i staten – nemlig udviklingen af fremtidens toldvæsen.

Det er ikke nogen lille opgave, EUTK-programmet er blevet stillet: Vi skal bistå med at bygge fremtidens toldvæsen op ved at implementere EU’s nye toldkodeks (EUTK) og gennemføre omfattende ændringer af de nuværende processer på området.

I den forbindelse skal vi også købe og udvikle en serie af it-systemer.

Vi vil tage de nyeste teknologier i brug, arbejde agilt og udvikle løsninger, som afspejler borgernes og virksomhedernes reelle behov og dagligdag, i overensstemmelse med gældende lovkrav og compliance.

Læs mere her

TV 2 søger en quality assurance engineer, Odense
Som quality assurance engineer på TV 2 PLAY bliver du en del af et team af lidenskabelige mennesker, der sætter pris på vigtigheden af at arbejde sammen som en enhed i et agilt setup.

Samtidig bliver du budt varmt velkommen i vores QA-guild, der opererer på tværs af teams og afdelinger for at skabe et inklusivt, innovativt og udviklende samarbejdsmiljø.

Denne QA-position er specifikt til TV 2 PLAY - Customer & Ad Management teamet, som er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde det digitale fundament for brugere, abonnementer, betalinger, partnerintegration og reklameplatforme på TV 2.

Fundamentet er bygget op omkring Microservices og APIer baseret på REST for at maksimere fleksibiliteten, lette hastigheden, og for at kunne eksperimentere med prototyper og følge løbende leveringsprincipper.

Læs mere om jobbet her

Region Midtjylland søger en leder til test, release og deployment Management, Aarhus
Er du en engageret og energisk leder, som brænder for at stå i spidsen for test af it-systemer i Region Midtjylland? Har du et strategisk mindset og god ledelseserfaring? Så læs videre her.

Du bliver leder for 17 dygtige medarbejdere i området 'Test & Koordinering’ i Region Midtjyllands it-afdeling.

Vi tester på de mest forretningskritiske systemer i regionen og arbejder på at sikre en yderligere automatisering inden for de væsentligste domæner.

Der er tale om højt specialiseret sundheds-it til Danmarks bedste hospital

Læs mere her

Enghouse Systems are seeking an QA Specialist, Ballerup
Are you a great software tester and do you enjoy working with Quality Assurance?

As our QA Specialist you will join our customer support team, which improves and maintains our billing solution for specific customers. Your primary responsibility is to plan and execute relevant manual and automated software tests on our Rator billing solution.

This includes creating test plans and test cases based on documentation and input from the developers, as well as executing test cases in the test environment.

Read more here

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger en teknisk tester, København
Som teknisk tester i Digital Udvikling og Innovation bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i scrum, hvor udviklere og designere arbejder tæt sammen.

Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger.

Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Du skal blandt andet kunne sikre testbarheden i kravspecificeringen, rådgive udviklerne i deres udarbejdelse at unit test og stå for at opbygge og afvikle automatiserede test suiter.

Som teknisk tester får du støtte af erfarne testmanagere, tool- og infrastrukturs specialister i arbejdet med at etablere en velfungerende testproces.

Spændende – så læs hele jobannoncen her

Trackman are seeking an QA Engineer, Vedbæk
You will become part of a cross functional team of skilled developers, QA’s, UI/UX, product owners etc. and you will have the chance to impact your own way of working.

Therefore, your success and well-being at TrackMan depends on your ability to work independently as well as team oriented. Our company culture is open, informal and fun – and we continuously aim to heighten our quality as well as the individuals’ capabilities and skills.

As our new QA Engineer your key task is to help TrackMan make the right products in high quality through design, maintenance and execution of test scripts, test cases, scenarios and more. We strive to develop and run automated testing, yet some manual testing is also part of the job.

Sounds interesting? Read more here

Shure Scandinavia søger software systems tester, København
Du vil blive en del af et kompetent team i København, der tester og validerer vores konferencesystemer og yder support til vores interne supportgruppe i Shure.

Vores arbejdsopgaver inkluderer test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikations software. På sigt skal vi endvidere teste løsninger til Mac/OS X, Apps og Windows APIs.

Du vil få ansvaret for at kvalitetssikre vores embedded- og applications software i samarbejde med vores udviklingsteam og andre QA-kolleger i USA og Indien.

Vi har opbygget en stor testsuite i Python, som både skal vedligeholdes og udbygges.

Herudover arbejder teamet tæt sammen med SQA-kolleger i Indien, som hjælper os med manuel test og automatisering i Selenium og TestComplete.

Lyder dette job interessant – så læs mere her

Systemtatic søger en tester, Aarhus
Som tester i integrationsteamet har du en specialistrolle i arbejdet med produktet Columna Cura, som er en af markedets mest avancerede sundhedsplatforme.

Columna Cura bruges i mere end 30 danske kommuner og hjælper hver dag det sundhedsfaglige personale med at få et komplet overblik over deres opgaver og de borgere, som de er i kontakt med. Sammen med integrationsteamet arbejder du backend med produktet, hvor du tester integrationer og sikrer, at data bliver udvekslet fejlfrit mellem Columna Cura og eksterne systemer.

Du stiller de skarpe spørgsmål, som fjerner fejl i softwaren og sikrer, at softwaren har en høj kvalitet, når den releases. I integrationsteamet har du et tæt samarbejde med fire udviklere, en Product Owner samt kunder og derudover vil du i perioder teste releases for hele Columna Cura sammen med testere på tværs af teams.

Du kommer bagom kulissen på et stort produkt i rivende udvikling, hvor du og dit team er eksperter i integrationer og tests.

Læs mere om jobbet her


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Software defined WAN

En ny generation af WAN er opstået, hvor optimering, automatisering og synlighed er kritiske faktorer for en samlet løsning. På denne How To får du overblik over fordelene ved SD-WAN - og du får indblik i, hvordan du hurtigst og nemmest når i mål med implementering af SD-WAN.

12. december 2018 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0

Anvendelsen af digital teknologi i virksomheder er under en radikal transformation. Det kan du få fuld indsigt i på denne unikke konference hvor vi sætter fuldt fokus på den afgørende digitaliseringsledelse.

18. december 2018 | Læs mere


ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere

Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende QA-stillinger, der er ledige netop nu

Der er høj efterspørgsel efter it-folk, der skal teste og kvalitetssikre. Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu.

1 Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Her er otte spændende job som it-ingeniør, der er ledige netop nu
Syv attraktive team-leder-stillinger, der netop nu er ledige i den danske it-branche
Har du lysten og potentialet til at blive en leder? Her er syv spændende ledige leder-job

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Skat skal udskifte 70 ældgamle it-systemer: "De folk der ved, hvad der sker, er gået på pension eller er døde"
Interview: ITU-professor Søren Lauesen mener, at staten har travlt med at få fat på en lang række ældre udviklere, der står bag de ældste it-systemer i Skat. Det er nødvendigt i forbindelse med udskiftningen af 70 legacy-systemer i Skat over de næste 15 år. "Man skal først finde ud af, hvad de gamle systemer gør. De folk der ved, hvad der sker, er gået på pension eller er døde. Know how forsvinder," lyder det.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.