Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Apple investerer i nyt mega-byggeri: Her kommer det til at stå

Et nyt milliard-campus er på vej fra Apples side. Nu flytter selskabet væsentlige aktiviteter uden for Californien.

Apple meddeler, at det vil opføre endnu et mega-campus som skal give plads til op til 15.000 medarbejdere i den amerikanske delstat Texas.

Det skriver Reuters.

Byggeriet vil løbe op i en milliard amerikanske dollar, omkring 6,5 milliarder kroner, når det vil stå færdig i den 133 hektar store grund ud for millionbyen Austin, Texas.

Byen er i forvejen sæde for næstflest Apple-ansatte udenfor hjemstaten Californien. Det nye campus vil befinde sige halvanden kilometer fra det eksisterende site ud for Austin.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Når det nye campus er opført, skal aktiviteter som forskning og udvikling, operations og finans samt ingeniørarbejde foregå i den kæmpemæssige bygning.

Dertil kommer opførelsen af nye sites for selskabet i byerne Seatle, San Diego og Culver City (Californien), mens sæderne i Pittsburgh, New York og Boulder (Colorado) udvides over de kommende tre år.

De mange amerikanske investeringer kommer i kølvandet på en stribe skattefradrag som selskabet har modtaget, mod at investere 30 milliarder dollar i de Forenede Stater.

Apple rykkede sidste år ind i et nyt mega-campus i Californien, der omtales som ’the spaceship’.

Amazon udpegede i midten af november hvor deres andet hovedkvarter skulle placeres. Op mod 50.000 arbejdspladser bliver i de kommende år skabt omkring New York City.

Se også: Politikere i oprør over Amazons nye hovedkvarter: "Ikke rimeligt at skatteydere skal betale til et af verdenshistoriens rigeste firmaer"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere