Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Apple investerer i nyt mega-byggeri: Her kommer det til at stå

Et nyt milliard-campus er på vej fra Apples side. Nu flytter selskabet væsentlige aktiviteter uden for Californien.

Apple meddeler, at det vil opføre endnu et mega-campus som skal give plads til op til 15.000 medarbejdere i den amerikanske delstat Texas.

Det skriver Reuters.

Byggeriet vil løbe op i en milliard amerikanske dollar, omkring 6,5 milliarder kroner, når det vil stå færdig i den 133 hektar store grund ud for millionbyen Austin, Texas.

Byen er i forvejen sæde for næstflest Apple-ansatte udenfor hjemstaten Californien. Det nye campus vil befinde sige halvanden kilometer fra det eksisterende site ud for Austin.

Læs også: Apple snart klart med enormt hovedkvarter: Første ansatte rykker ind om få måneder: Se billederne her

Når det nye campus er opført, skal aktiviteter som forskning og udvikling, operations og finans samt ingeniørarbejde foregå i den kæmpemæssige bygning.

Dertil kommer opførelsen af nye sites for selskabet i byerne Seatle, San Diego og Culver City (Californien), mens sæderne i Pittsburgh, New York og Boulder (Colorado) udvides over de kommende tre år.

De mange amerikanske investeringer kommer i kølvandet på en stribe skattefradrag som selskabet har modtaget, mod at investere 30 milliarder dollar i de Forenede Stater.

Apple rykkede sidste år ind i et nyt mega-campus i Californien, der omtales som ’the spaceship’.

Amazon udpegede i midten af november hvor deres andet hovedkvarter skulle placeres. Op mod 50.000 arbejdspladser bliver i de kommende år skabt omkring New York City.

Se også: Politikere i oprør over Amazons nye hovedkvarter: "Ikke rimeligt at skatteydere skal betale til et af verdenshistoriens rigeste firmaer"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Hvad koster det egentlig…? Tag overblikket tilbage over dine omkostninger i skyen
Mange organisationer arbejder på tværs af flere cloudplatforme – men er udfordret af, at det kan være næsten umuligt at vide, hvad man betaler for og hvorfor.