Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Her er fem ting, du skal overveje, hvis du vil have fat i de unge talenter: ”De gider ikke have jeres arbejdsmetoder, jeres hæve-sænkeborde og jeres frokostordninger”

Danske virksomheder jagter ivrigt de unge it-talenter, men de såkaldte millennials er en ny type medarbejdere, og det kræver ny mading på krogen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • 5 ting du bør overveje, når du skal gøre din organisation attraktiv for unge talenter.
  • En opsang fra forfatteren bag boghittet Fuck it / Ship it.
  • En forklaring på, hvorfor lederen også skal være en eventyrfortæller
1.587
8 min
Danske virksomheder prøver ivrigt at tiltrække den nye gruppe af medarbejdere, der i disse år strømmer ud af uddannelserne med kompetencer, der gør, at de såkaldte millennials i det offentlige rum udråbes til noget nær mirakelmagere.

Men det er ikke nok at gøre sig til på universiteternes messer med bolsjer og kuglepenne eller ivrigt fortælle om arbejdspladsens motionsrum, julebanko og tilbud om skærmbriller.

”De gider ikke have jeres arbejdsmetoder, jeres hæve-sænkeborde og jeres frokostordninger,” siger Stine Mølgaard Sørensen.

Hun er ung, energisk og har desuden CV'et plastret til med spændende erfaring.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.