Artikel top billede

Møde- og konferenceværktøjet Rubrik er en blandt fem sandsynlige multimilliard-børsnoteringer i 2019

Her er fem sandsynlige it-børsnoteringer der skal holdes øje med i 2019

Fem enhjørninger topper listen i ny rapport: Her er fem milliardvirksomheder der skal holdes øje med i det kommende år.

Mens højt profilerede tech-virksomheder som taxiselskaberne Uber og Lyft samt tjenester som Pinteret og Slack forventes at blive børsnoterede i det kommende år, har andre såkaldte ’enhjørninger’ kurs mod deres børs-debut.

En nyligt udgivet rapport fra analyseinstituttet CB Insights sammenholder i alt 355 amerikanske tech-virksomheder og vurderer deres respektive chancer for en introduktion på den amerikanske fondsbørs i 2019.

Ud fra selskabets algoritmer, som sammenholder målepunkter som web-trafik, ansættelsesdetaljer og mere til, skiller fem virksomheder sig ud.

Den fulde rapport kan læses her.

Peloton

Peloton-tjenesten, stiftet af John foley, bliver ofte betegnet som ’Netflix for fitness’ har akkumuleret næsten 1 milliard dollar fra investorer i selskabets seks leveår.

Seneste værdifastsættelse lyder på mellem 550 millioner og 4 milliarder dollar, svarende til mellem 3,6 og 26 milliarder kroner for virksomheden som specialiserer sig i at fremstille internet-forbundet træningsudstyr.

Cloudfare

Næste forventede børsnotering står sikkerhedsselskabet Cloudfare for, med en forventet introduktion i første halvår 2019.

Det San Fransisco baserede selskab som specialiserer sig med web performance og cyber-sikkerhed står overfor en potentiel valuering til 3,5 miliarder dollar, knap 23 milliarder kroner.

Zoom

Californiske Zoom, som specialiserer sig inden videokonferenceløsninger, og værktøjer til online møder og gruppechats har indtil videre hentet 160 millioner dollar i investeringer, men står overfor en milliard-notering i 2019.

Det forlyder, at Morgan Stanley vil lede børsnoteringen. Selskabet håber at nå en indledende værdi på et godt stykke over en milliard dollar.

Rubrik

Det tyder på, at data warehousing-selskabet Rubrik også står overfor en snarlig børsnotering.

Seneste værdifastsættelse for det californiske selskab lyder på over en milliard dollar, efter indledende investeringer for over 300 millioner dollar.

Medallia

CRM-selskabet Medallia er sidste finalist i CB Analaytics opgørelse, og vurderes også til at få en børsdebut i 2019.

Igen er det et californisk selskab som forventes at få børsdebut til over 1,2 milliard dollar efter at have modtaget i alt 250 millioner i investeringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere