Artikel top billede

Møde- og konferenceværktøjet Rubrik er en blandt fem sandsynlige multimilliard-børsnoteringer i 2019

Her er fem sandsynlige it-børsnoteringer der skal holdes øje med i 2019

Fem enhjørninger topper listen i ny rapport: Her er fem milliardvirksomheder der skal holdes øje med i det kommende år.

Mens højt profilerede tech-virksomheder som taxiselskaberne Uber og Lyft samt tjenester som Pinteret og Slack forventes at blive børsnoterede i det kommende år, har andre såkaldte ’enhjørninger’ kurs mod deres børs-debut.

En nyligt udgivet rapport fra analyseinstituttet CB Insights sammenholder i alt 355 amerikanske tech-virksomheder og vurderer deres respektive chancer for en introduktion på den amerikanske fondsbørs i 2019.

Ud fra selskabets algoritmer, som sammenholder målepunkter som web-trafik, ansættelsesdetaljer og mere til, skiller fem virksomheder sig ud.

Den fulde rapport kan læses her.

Peloton

Peloton-tjenesten, stiftet af John foley, bliver ofte betegnet som ’Netflix for fitness’ har akkumuleret næsten 1 milliard dollar fra investorer i selskabets seks leveår.

Seneste værdifastsættelse lyder på mellem 550 millioner og 4 milliarder dollar, svarende til mellem 3,6 og 26 milliarder kroner for virksomheden som specialiserer sig i at fremstille internet-forbundet træningsudstyr.

Cloudfare

Næste forventede børsnotering står sikkerhedsselskabet Cloudfare for, med en forventet introduktion i første halvår 2019.

Det San Fransisco baserede selskab som specialiserer sig med web performance og cyber-sikkerhed står overfor en potentiel valuering til 3,5 miliarder dollar, knap 23 milliarder kroner.

Zoom

Californiske Zoom, som specialiserer sig inden videokonferenceløsninger, og værktøjer til online møder og gruppechats har indtil videre hentet 160 millioner dollar i investeringer, men står overfor en milliard-notering i 2019.

Det forlyder, at Morgan Stanley vil lede børsnoteringen. Selskabet håber at nå en indledende værdi på et godt stykke over en milliard dollar.

Rubrik

Det tyder på, at data warehousing-selskabet Rubrik også står overfor en snarlig børsnotering.

Seneste værdifastsættelse for det californiske selskab lyder på over en milliard dollar, efter indledende investeringer for over 300 millioner dollar.

Medallia

CRM-selskabet Medallia er sidste finalist i CB Analaytics opgørelse, og vurderes også til at få en børsdebut i 2019.

Igen er det et californisk selskab som forventes at få børsdebut til over 1,2 milliard dollar efter at have modtaget i alt 250 millioner i investeringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere