Artikel top billede

Møde- og konferenceværktøjet Rubrik er en blandt fem sandsynlige multimilliard-børsnoteringer i 2019

Her er fem sandsynlige it-børsnoteringer der skal holdes øje med i 2019

Fem enhjørninger topper listen i ny rapport: Her er fem milliardvirksomheder der skal holdes øje med i det kommende år.

Mens højt profilerede tech-virksomheder som taxiselskaberne Uber og Lyft samt tjenester som Pinteret og Slack forventes at blive børsnoterede i det kommende år, har andre såkaldte ’enhjørninger’ kurs mod deres børs-debut.

En nyligt udgivet rapport fra analyseinstituttet CB Insights sammenholder i alt 355 amerikanske tech-virksomheder og vurderer deres respektive chancer for en introduktion på den amerikanske fondsbørs i 2019.

Ud fra selskabets algoritmer, som sammenholder målepunkter som web-trafik, ansættelsesdetaljer og mere til, skiller fem virksomheder sig ud.

Den fulde rapport kan læses her.

Peloton

Peloton-tjenesten, stiftet af John foley, bliver ofte betegnet som ’Netflix for fitness’ har akkumuleret næsten 1 milliard dollar fra investorer i selskabets seks leveår.

Seneste værdifastsættelse lyder på mellem 550 millioner og 4 milliarder dollar, svarende til mellem 3,6 og 26 milliarder kroner for virksomheden som specialiserer sig i at fremstille internet-forbundet træningsudstyr.

Cloudfare

Næste forventede børsnotering står sikkerhedsselskabet Cloudfare for, med en forventet introduktion i første halvår 2019.

Det San Fransisco baserede selskab som specialiserer sig med web performance og cyber-sikkerhed står overfor en potentiel valuering til 3,5 miliarder dollar, knap 23 milliarder kroner.

Zoom

Californiske Zoom, som specialiserer sig inden videokonferenceløsninger, og værktøjer til online møder og gruppechats har indtil videre hentet 160 millioner dollar i investeringer, men står overfor en milliard-notering i 2019.

Det forlyder, at Morgan Stanley vil lede børsnoteringen. Selskabet håber at nå en indledende værdi på et godt stykke over en milliard dollar.

Rubrik

Det tyder på, at data warehousing-selskabet Rubrik også står overfor en snarlig børsnotering.

Seneste værdifastsættelse for det californiske selskab lyder på over en milliard dollar, efter indledende investeringer for over 300 millioner dollar.

Medallia

CRM-selskabet Medallia er sidste finalist i CB Analaytics opgørelse, og vurderes også til at få en børsdebut i 2019.

Igen er det et californisk selskab som forventes at få børsdebut til over 1,2 milliard dollar efter at have modtaget i alt 250 millioner i investeringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere