Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Blev fyret af DSB før jul - nu giver DXC Technology lyd fra sig: "DXC anser fortsat DSB for en væsentlig kunde"

DSB har fyret DXC Technology fra to store it-projekter. Nu kommenterer selskabet endelig på forløbet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se DXC Technology kommenterer på at, selskabet er blevet fyret på to projekter af DSB
  • Indblik i nedturen hos DXC Technology
747
3:45 min
Først fyrede DSB DXC Technology som leverandør af DSB's servicedesk-projekt i oktober, og 21. december var den så gal igen.

Her meddelte DSB, at selskabet også vil afbryde samarbejdet med DXC Technology, som leverandør af drift af DSB's datacenter.

Opsigelserne er sket et år efter, DXC Technology i slutningen af 2017 efter et EU-udbud landede en fire-årig med DSB til en værdi af op imod 150 millioner kroner.

Ved den første opsigelse angav DSB manglende kvalitet i leverancen som en del af årsagen, men store forsinkelserne var problemet ved den næste opsigelse.

Indtil videre har DXC Technology ikke ønsket at kommentere opsigelserne, men nu giver selskabet lyd fra sig over for Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Sikkerheds-ekspert: Derfor har Microsoft afgivet sit løfte om at holde data i Europa - bliver nødt til at omgå begrænsninger
Den internationale sikkerhedsspecialist Mikko Hyppönen glæder sig sammen med resten af cloud-verden over Microsofts seneste skridt mod en ny data-i-EU-bliver-i-EU-politik. Han tilskriver en stor del af æren til Microsofts CEO.
Computerworld
Hackergruppe bag Colonial Pipeline-nedbrud angriber nu Toshiba: Har stjålet 740 gigabyte data med følsomme oplysninger
Hackergruppen DarkSide har nu angrebet it-giganten Toshiba. Det sker blot en uge efter, at de it-kriminelle tvang USA's største brændstofledning i knæ.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.