Foto: Ipnordic

Hollandsk tele-firma overtager danske Ipnordic: Medstifter Charles Ginnerskov afløser sin far som CEO

Det hollandske selskab Within Reach overtager Sønderborg-selskabet ipnordic. Medstifter Charles Ginnerskov indtræder som ny direktør for selskabet, som han stiftede sammen med sin far.

Det nyetablerede og meget ambitiøse hollandske selskab Within Reach Holding overtager Sønderborg-selskabet ipnordic, der i de seneste otte har leveret forskellige former for telefoni-løsninger.

Det meddeler selskaberne her.

Selskaberne meddeler, at det nye ejerskab betyder, at Ipnordic nu kan sætte øget skub i selskabets vækstplaner på det danske tele-marked.

Ipnordic blev stiftet af Charles Ginnerskov og hans far, Thorben G. Jensen, i 2011 og har i dag omkring 80 medarbejdere.

Charles Ginnerskov har siden fungeret som COO i selskabet. Fremover overtager han tømmerne som CEO i Ipnordic, mens den hidtidige CEO, faderen Thorben G. Jensen nu trækker sig et skridt tilbage.

Støt vækst
Charles Ginnerskov fortæller, at Ipnordic egentlig godt kunne have fortsat som hidtil med det, som han kalder for ‘støt vækst.’

“Det går rigtig godt hos ipnordic, og egentligt kunne vi fortsætte som hidtil med en støt vækst. I en større investorrunde i 2018 har vi dog erfaret, at vi har udviklet et helt unikt servicekoncept her i Gråsten, som med fordel kan udvides til det internationale telemarked,” siger han.

Men en investorrunde i 2018 dokumenterede for selskabet, at der var interesse og at Ipnordics koncept ‘med fordel kan udvides til det internationale telemarked,’ lyder det fra direktøren.

Charles Ginnerskov og Ipnordic har siden været i kontakt med flere både danske og udenlandske investorer.

“Samarbejdet med Within Reach betyder, at ipnordic fremover kan arbejde endnu mere intensivt for at nå ambitionen om at konsolidere det danske telemarked. Within Reach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa - og vi håber at få flere dygtige samarbejdspartnere fremadrettet, samtidig med at vi glæder os over at være med på holdet,” lyder det fra Charles Ginnerskov.

Den hollandske køber er relativt nyetableret, i det Within Reach blev stiftet sidste år som resultatet af en fusion mellem hollandske Voiceworks, tyske Swyx og franske Centile.

Ifølge selskabet er målet at blive ‘europæisk mester i UC’ - altså unified communications.

Within Reach-gruppen har i dag omkring 500 medarbejdere.

Selskabet meddeler, at Ipnordic vil ‘komplementere vores portefølje og øge det geografiske fodaftryk i Europa.’

“Sammen vil vi accelerere vores vækst-muligheder,” lyder det.

Ifølge parterne ændrer opkøbet ikke umiddelbart noget for Ipnordics kunder.

Ipnordic landede i 2017 en bruttofortjeneste på 56,2 millioner kroner og et overskud på 15,8 millioner kroner.

I forhold til året før svarer det til en vækst på 32 procent i bruttofortjenesten og 81 procent i overskuddet.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.