Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Foto: Ipnordic

Hollandsk tele-firma overtager danske Ipnordic: Medstifter Charles Ginnerskov afløser sin far som CEO

Det hollandske selskab Within Reach overtager Sønderborg-selskabet ipnordic. Medstifter Charles Ginnerskov indtræder som ny direktør for selskabet, som han stiftede sammen med sin far.

Det nyetablerede og meget ambitiøse hollandske selskab Within Reach Holding overtager Sønderborg-selskabet ipnordic, der i de seneste otte har leveret forskellige former for telefoni-løsninger.

Det meddeler selskaberne her.

Selskaberne meddeler, at det nye ejerskab betyder, at Ipnordic nu kan sætte øget skub i selskabets vækstplaner på det danske tele-marked.

Ipnordic blev stiftet af Charles Ginnerskov og hans far, Thorben G. Jensen, i 2011 og har i dag omkring 80 medarbejdere.

Charles Ginnerskov har siden fungeret som COO i selskabet. Fremover overtager han tømmerne som CEO i Ipnordic, mens den hidtidige CEO, faderen Thorben G. Jensen nu trækker sig et skridt tilbage.

Støt vækst

Charles Ginnerskov fortæller, at Ipnordic egentlig godt kunne have fortsat som hidtil med det, som han kalder for ‘støt vækst.’

“Det går rigtig godt hos ipnordic, og egentligt kunne vi fortsætte som hidtil med en støt vækst. I en større investorrunde i 2018 har vi dog erfaret, at vi har udviklet et helt unikt servicekoncept her i Gråsten, som med fordel kan udvides til det internationale telemarked,” siger han.

Men en investorrunde i 2018 dokumenterede for selskabet, at der var interesse og at Ipnordics koncept ‘med fordel kan udvides til det internationale telemarked,’ lyder det fra direktøren.

Charles Ginnerskov og Ipnordic har siden været i kontakt med flere både danske og udenlandske investorer.

“Samarbejdet med Within Reach betyder, at ipnordic fremover kan arbejde endnu mere intensivt for at nå ambitionen om at konsolidere det danske telemarked. Within Reach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa - og vi håber at få flere dygtige samarbejdspartnere fremadrettet, samtidig med at vi glæder os over at være med på holdet,” lyder det fra Charles Ginnerskov.

Den hollandske køber er relativt nyetableret, i det Within Reach blev stiftet sidste år som resultatet af en fusion mellem hollandske Voiceworks, tyske Swyx og franske Centile.

Ifølge selskabet er målet at blive ‘europæisk mester i UC’ - altså unified communications.

Within Reach-gruppen har i dag omkring 500 medarbejdere.

Selskabet meddeler, at Ipnordic vil ‘komplementere vores portefølje og øge det geografiske fodaftryk i Europa.’

“Sammen vil vi accelerere vores vækst-muligheder,” lyder det.

Ifølge parterne ændrer opkøbet ikke umiddelbart noget for Ipnordics kunder.

Ipnordic landede i 2017 en bruttofortjeneste på 56,2 millioner kroner og et overskud på 15,8 millioner kroner.

I forhold til året før svarer det til en vækst på 32 procent i bruttofortjenesten og 81 procent i overskuddet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere