Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Foto: Ipnordic

Hollandsk tele-firma overtager danske Ipnordic: Medstifter Charles Ginnerskov afløser sin far som CEO

Det hollandske selskab Within Reach overtager Sønderborg-selskabet ipnordic. Medstifter Charles Ginnerskov indtræder som ny direktør for selskabet, som han stiftede sammen med sin far.

Det nyetablerede og meget ambitiøse hollandske selskab Within Reach Holding overtager Sønderborg-selskabet ipnordic, der i de seneste otte har leveret forskellige former for telefoni-løsninger.

Det meddeler selskaberne her.

Selskaberne meddeler, at det nye ejerskab betyder, at Ipnordic nu kan sætte øget skub i selskabets vækstplaner på det danske tele-marked.

Ipnordic blev stiftet af Charles Ginnerskov og hans far, Thorben G. Jensen, i 2011 og har i dag omkring 80 medarbejdere.

Charles Ginnerskov har siden fungeret som COO i selskabet. Fremover overtager han tømmerne som CEO i Ipnordic, mens den hidtidige CEO, faderen Thorben G. Jensen nu trækker sig et skridt tilbage.

Støt vækst

Charles Ginnerskov fortæller, at Ipnordic egentlig godt kunne have fortsat som hidtil med det, som han kalder for ‘støt vækst.’

“Det går rigtig godt hos ipnordic, og egentligt kunne vi fortsætte som hidtil med en støt vækst. I en større investorrunde i 2018 har vi dog erfaret, at vi har udviklet et helt unikt servicekoncept her i Gråsten, som med fordel kan udvides til det internationale telemarked,” siger han.

Men en investorrunde i 2018 dokumenterede for selskabet, at der var interesse og at Ipnordics koncept ‘med fordel kan udvides til det internationale telemarked,’ lyder det fra direktøren.

Charles Ginnerskov og Ipnordic har siden været i kontakt med flere både danske og udenlandske investorer.

“Samarbejdet med Within Reach betyder, at ipnordic fremover kan arbejde endnu mere intensivt for at nå ambitionen om at konsolidere det danske telemarked. Within Reach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa - og vi håber at få flere dygtige samarbejdspartnere fremadrettet, samtidig med at vi glæder os over at være med på holdet,” lyder det fra Charles Ginnerskov.

Den hollandske køber er relativt nyetableret, i det Within Reach blev stiftet sidste år som resultatet af en fusion mellem hollandske Voiceworks, tyske Swyx og franske Centile.

Ifølge selskabet er målet at blive ‘europæisk mester i UC’ - altså unified communications.

Within Reach-gruppen har i dag omkring 500 medarbejdere.

Selskabet meddeler, at Ipnordic vil ‘komplementere vores portefølje og øge det geografiske fodaftryk i Europa.’

“Sammen vil vi accelerere vores vækst-muligheder,” lyder det.

Ifølge parterne ændrer opkøbet ikke umiddelbart noget for Ipnordics kunder.

Ipnordic landede i 2017 en bruttofortjeneste på 56,2 millioner kroner og et overskud på 15,8 millioner kroner.

I forhold til året før svarer det til en vækst på 32 procent i bruttofortjenesten og 81 procent i overskuddet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere