Artikel top billede

Foto: Ipnordic

Hollandsk tele-firma overtager danske Ipnordic: Medstifter Charles Ginnerskov afløser sin far som CEO

Det hollandske selskab Within Reach overtager Sønderborg-selskabet ipnordic. Medstifter Charles Ginnerskov indtræder som ny direktør for selskabet, som han stiftede sammen med sin far.

Det nyetablerede og meget ambitiøse hollandske selskab Within Reach Holding overtager Sønderborg-selskabet ipnordic, der i de seneste otte har leveret forskellige former for telefoni-løsninger.

Det meddeler selskaberne her.

Selskaberne meddeler, at det nye ejerskab betyder, at Ipnordic nu kan sætte øget skub i selskabets vækstplaner på det danske tele-marked.

Ipnordic blev stiftet af Charles Ginnerskov og hans far, Thorben G. Jensen, i 2011 og har i dag omkring 80 medarbejdere.

Charles Ginnerskov har siden fungeret som COO i selskabet. Fremover overtager han tømmerne som CEO i Ipnordic, mens den hidtidige CEO, faderen Thorben G. Jensen nu trækker sig et skridt tilbage.

Støt vækst

Charles Ginnerskov fortæller, at Ipnordic egentlig godt kunne have fortsat som hidtil med det, som han kalder for ‘støt vækst.’

“Det går rigtig godt hos ipnordic, og egentligt kunne vi fortsætte som hidtil med en støt vækst. I en større investorrunde i 2018 har vi dog erfaret, at vi har udviklet et helt unikt servicekoncept her i Gråsten, som med fordel kan udvides til det internationale telemarked,” siger han.

Men en investorrunde i 2018 dokumenterede for selskabet, at der var interesse og at Ipnordics koncept ‘med fordel kan udvides til det internationale telemarked,’ lyder det fra direktøren.

Charles Ginnerskov og Ipnordic har siden været i kontakt med flere både danske og udenlandske investorer.

“Samarbejdet med Within Reach betyder, at ipnordic fremover kan arbejde endnu mere intensivt for at nå ambitionen om at konsolidere det danske telemarked. Within Reach er ved at samle de bedste fra alle kanter i Europa - og vi håber at få flere dygtige samarbejdspartnere fremadrettet, samtidig med at vi glæder os over at være med på holdet,” lyder det fra Charles Ginnerskov.

Den hollandske køber er relativt nyetableret, i det Within Reach blev stiftet sidste år som resultatet af en fusion mellem hollandske Voiceworks, tyske Swyx og franske Centile.

Ifølge selskabet er målet at blive ‘europæisk mester i UC’ - altså unified communications.

Within Reach-gruppen har i dag omkring 500 medarbejdere.

Selskabet meddeler, at Ipnordic vil ‘komplementere vores portefølje og øge det geografiske fodaftryk i Europa.’

“Sammen vil vi accelerere vores vækst-muligheder,” lyder det.

Ifølge parterne ændrer opkøbet ikke umiddelbart noget for Ipnordics kunder.

Ipnordic landede i 2017 en bruttofortjeneste på 56,2 millioner kroner og et overskud på 15,8 millioner kroner.

I forhold til året før svarer det til en vækst på 32 procent i bruttofortjenesten og 81 procent i overskuddet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere