Artikel top billede

Apple-produkt har gennem mere end et år været ramt af mystiske forsinkelser: Men nu kan det langt om længe være på vej

Apples Airpower-oplader har været ramt af mystiske forsinkelser, men nu kan den langt om længe været på vej i produktion.

I september 2017 præsenterede Apple den nye trådløse oplader Airpower, der skulle gøre det muligt at oplade en iPhone, et Apple Watch og et par AirPod-øretelefoner samtidig.

Siden da har ingen set skyggen af det nye produkt, og Apple har heller ikke kommenteret på forsinkelserne.

Nu lader det dog langt om længe til at være nyt om Airpower-opladeren.

For det amerikanske tech-medie The Verge skriver med henvisning til mediet Charger Lab, at de første Airpower-opladere langt om længe er gået i produktion.

På Twitter skriver Charger Lab, at kilder i Apples supply chain oplyser, at producenten Luxshare Precision, der også producerer Apples AirPods og Apples USB-C-kabler, har startet produktionen af opladeren.

Overophedning skyld i forsinkelser

Rygter peger ifølge The Verge på, at forsinkelserne skyldes, at der har været problemer med, at opladeren overopheder, når den skal oplade flere forskellige enheder.

Det amerikanske medie Bloomberg har ligeledes tidligere påpeget, at komplikationerne kan være relateret til, at Airpower-opladeren er mere avanceret end mange lignende trådløse opladere.

Eksempelvis indeholder den en særlig Apple-udviklet chip og indeholder også Apple-udviklet software.

Læs også:
Apple chokerede ved at fjerne hovedtelefon-stikket – strømstikket kan blive det næste offer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Capgemini varsler kæmpe offensiv på det danske SAP-marked: Vil ansætte op til 40 nye konsulenter i år
Den danske del af Capgemini vil tage en langt større bid af det danske SAP-marked, som ifølge dansk landechef Claus Rydkjær står overfor en mulig eksplosion som følge af overgangen til S/4HANA. Op til 40 nye ansatte skal gøre Capgemini i stand til at tredoble SAP-forretningen på bare et år. "Vi mener, tidspunktet er nu," siger Claus Rydkjær til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.