Artikel top billede

Apple-produkt har gennem mere end et år været ramt af mystiske forsinkelser: Men nu kan det langt om længe være på vej

Apples Airpower-oplader har været ramt af mystiske forsinkelser, men nu kan den langt om længe været på vej i produktion.

I september 2017 præsenterede Apple den nye trådløse oplader Airpower, der skulle gøre det muligt at oplade en iPhone, et Apple Watch og et par AirPod-øretelefoner samtidig.

Siden da har ingen set skyggen af det nye produkt, og Apple har heller ikke kommenteret på forsinkelserne.

Nu lader det dog langt om længe til at være nyt om Airpower-opladeren.

For det amerikanske tech-medie The Verge skriver med henvisning til mediet Charger Lab, at de første Airpower-opladere langt om længe er gået i produktion.

På Twitter skriver Charger Lab, at kilder i Apples supply chain oplyser, at producenten Luxshare Precision, der også producerer Apples AirPods og Apples USB-C-kabler, har startet produktionen af opladeren.

Overophedning skyld i forsinkelser

Rygter peger ifølge The Verge på, at forsinkelserne skyldes, at der har været problemer med, at opladeren overopheder, når den skal oplade flere forskellige enheder.

Det amerikanske medie Bloomberg har ligeledes tidligere påpeget, at komplikationerne kan være relateret til, at Airpower-opladeren er mere avanceret end mange lignende trådløse opladere.

Eksempelvis indeholder den en særlig Apple-udviklet chip og indeholder også Apple-udviklet software.

Læs også:
Apple chokerede ved at fjerne hovedtelefon-stikket – strømstikket kan blive det næste offer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere