Artikel top billede

Systematic har ændret eksport-strategi efter Sundhedsplatformens problemer

Aarhusianske Systematic har ændret eksport-strategi som resultat af de problemer, som Sundhedsplatformen er løbet ind i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Systematic har ændret ‘fundamentalt’ på sin eksport-strategi i kølvandet på de problemer, som rivaliserende Epic og NNIT er løbet ind i med Sundhedsplatformen, fortæller direktør Michael Holm til IT Watch.

Mens Region Hovedstaden og Region Sjælland valgte Sundhedsplatformen fra amerikanske Epic med NNIT som underleverandør, har de øvrige regioner i Danmark valgt Systematic som leverandør af selskabets EPJ-system.,

Michael Holm peger på, at Systematic oprindeligt havde en ambition om at eksportere selskabets EPJ-løsning til udlandet.

Men den strategi er nu ændret og Systematic har revurderet listen over lande, som selskabet vil forsøge at eksportere EPJ-løsningen til.

“Vi har set, at man ikke bare lige kan tage en amerikansk løsning bygget til det amerikanske marked og overføre det til Danmark. Så vores læring er, at vi ikke bare kan eksportere vores samlede EPJ-løsning til udlandet, men virkelig skal være bevidst om, hvor vi kan genbruge en sundhedsløsning bygget til et dansk sammenhængende sundhedsvæsen,” lyder det fra Michael Holm.

Læs også:

Politikere: Sundhedsreform kan blive dødsstødet for Sundhedsplatformen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere