Microsoft stiller kompatibilitets-garanti til alle brugere: Vi løser alle migrerings-problemer fra Windows 7 til Windows 10 gratis for dig

Microsoft stiller garanti til alle store virksomheder, der vil migrere apps fra Windows 7 til Windows 10.

Microsoft stræber efter, at så mange brugere som mulig tager Windows 10 til sig og lægger alle gamle versioner af Windows bag sig.

Nu stiller selskabet kompatibilitetsgaranti til alle større virksomheder, der anvender Windows 7: Selskabet vil kvit og frit sørge for, at alle virksomhedens apps, der fungerer på Windows 7, også kommer til at fungere på Windows 10.

Det sker med det såkaldte ‘Desktop App Assure’-program, som Microsoft lancerede på det amerikanske marked i efteråret.

Nu udvider selskabet programmet, så det dækker hele verden.

“Vi hører højt og klart, at en af de mest betydelige overvejelser i forbindelse med at skifte til en moderne desktop, er applikations-kompatibilitet,” skriver Microsofts øverste Office 365-chef, Brad Anderson, i en blogpost.

Under overskriften 2019 ist the year to make the shift to a modern desktop’ erklærer han, at Microsoft har lagt sig selen for at gøre Windows 10 og Office 365 ProPlus til de ‘mest kompatible opgraderer nogensinde.’

Uden yderligere beregning
App Assure-programmet gælder for alle Microsoft-kunder, der abonnerer på Windows 10 eller Microsoft 365 i volumenordrer på mindst 150 licenser.

Ifølge Microsoft består App Assure af en vifte af gratis services og værktøjer, der skal sikre, at alle apps, der fungerer i ældre versioner af Windows, også fungerer i Windows 10.

Og gør de ikke det, vil Microsoft løse problemet uden beregning, lyder det i Microsofts egen beskrivelse.

Til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau siger Gartner-analytiker Stephen Kleynhans, at netop kompatibilitet-udfordringer ligger højt på agendaen hos mange it-ansvarlige.

For sporene skræmmer, i det mange it-ansvarlige tidligere har oplevet, at netop kompatibiliteten mellem ældre og nye applikationer er noget, der for alvor kan trække på ressourcerne og give grå hår.

“Det allerførste, som it-ansvarlige tænker på, når de bliver præsenteret for nye applikationer, er: “Vil mine gamle apps så stadig virke?’,” siger han.

Microsoft peger dog på selv på, at selskabet kun sjældent har oplevet, at de profesionelle brugere har haft kompatibitets-problemer.

Ud af 7.000 evaluerede projekter, rykkede Microsoft således kun ud med assistance 49 gange.

Gartner-analytiker Stephen Kleynhans siger, at der kun sjældend er kompatibiltets-problemerne i virksomhederne i forbindelse med Windows 10, når det gælder overførsel af enkelte applikationer.

De store problemer opstår, når der er tale om kombinationer af software-programmer og bundlede systemer, som gør det svært at identificere den nøjagtige årsag til problemerne.

Læs også:

Stor utilfredshed med Windows 10-opdateringer er tegn på noget dybere: Har Microsoft et grundlæggende problem?

Nedtællingen er i gang: Om præcist et år afliver Microsoft Windows 7 - men du kan stadig købe en særlig licens

Microsoft slækker på krav til tvungne Windows-opdateringer: Fremover vil alle brugere kunne udskyde demBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere


Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale værdier i døgndrift – målrettet, hurtigt og effektivt
Et konstant skiftende trusselsbillede og ændrede behov for eksempelvis flere hjemmearbejdspladser udfordrer virksomheden drift, indtjening og – i værste fald – eksistens. Men her er ofte allerede ganske mange sikkerhedssystemer i drift, og derfor er løsningen sjældent endnu flere tiltag og lag. De vil ofte blot bidrage til forvirringen, øge antallet af alarmer og måske endda ende med at gøre virksomhedens mere sårbar. I stedet kan det give mening at vælge en ekstern leverandør, der kan overvåge og sikre de digitale aktiver fokuseret, effektivt og i døgndrift. Helt uden behov for at sætte kostbare og ressourcekrævende projekter i søen – og uden at skulle tilkøbe dyre konsulentydelser og specialressourcer. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.