Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Google hæver priserne på Office-rivalen G Suite med 20 procent

Google hæver for første gang priserne for selskabets Office-rival, G Suite. Og der bliver taget ordentligt ved. For priserne stiger med 20 procent.

Google hæver for første gang priserne på selskabets såkaldte G Suite, der er Googles pendant til Microsofts fortsat meget udbredte Office-pakke.

I it-terminologi kaldes disse pakker for ‘produktivitets-løsninger.’

G Suite består således af de virksomheds-rettede udgaver af Gmail, Docs, kalender, Drive og Hangouts.

Google lancerede G Suits for omkring 10 år siden, og prisen har siden da været uændret: Fem dollar per måned per bruger for Basic Edition og 10 dollar per bruger per måned for Business Edition.

Disse priser stiger fra 2. april 2019 med 20 procent, meddeler Google i en blog-post under titlen New pricing for G Suite Basic and Business Edition.

Fra denne dato vil prisen for Basic Edition nemlig stige til seks dollar per bruger per måned, men prisen for Business Edition vil stige til 12 dollar per bruger per måned.

Google hæver ikke prisen for G Suite Enterprise Edition, lyder det.

De to pakker anvendes ifølge Google i dag af mere end fire millioner virksomheder verden over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere