Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

EG køber dansk udvikler af sundheds-it: Bliver nu landets største enkeltudbyder af it-løsninger til lægeklinikker

EG har købt den danske it-virksomhed ClinicCare, og det betyder, at selskabet nu leverer it-løsninger til i alt 775 danske lægeklinikker.

EG har opkøbt den danske it-virksomhed ClinicCare, der udvikler it-løsninger til blandt andet læger, psykologer og fysioterapeuter.

Det oplyser EG i en pressemeddelelse.

EG tilbyder i forvejen it-løsninger til sundhedssektoren, og i pressemeddelelsen bliver det oplyst, at selskabet med opkøbet kommer til at stå endnu stærkere på markedet for branchetilpassede løsninger til sundhedssektoren.

"Med opkøbet af ClinicCare udvider vi vores i forvejen solide katalog af løsninger inden for sundhedssektoren til at inkludere flere fagspecialer. Alle disse specialer har forskellige krav og behov, og vi er overbeviste om, at vi kan udnytte vores erfaring til at investere yderligere i løsningerne for at gøre dem endnu bedre i fremtiden," siger Jesper Andersen, EG’s direktør for business ready solutions, ifølge pressemeddelelsen.

EG oplyser ligeledes i pressemeddelelsen, at selskabet nu leverer it-løsninger til 775 klinikker, og dermed er blevet den største enkeltudbyder af teknologiløsninger til alment praktiserende læger og speciallæger i Danmark.

Læs også: EG’s driftsresultat næsten fordoblet på et år - abonnements-salg stiger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere