Artikel top billede

Telia Danmark har reduceret medarbejderstaben og er nu under 1.000 ansatte: "Vi driver en stadig mere effektiv forretning"

Telia i Danmark har sammenlignet med sidste år fået færre ansatte og færre abonnementer, men til gengæld går omsætningen frem.

I forhold til samme kvartal sidste er der 149 færre ansatte i Telias danske forretning.

Det fremgår af Telia-koncernens, Telia Company, regnskab for det seneste kvartal.

Her fremgår det, at den danske forretning i fjerde kvartal i 2017 havde 1026 ansatte, mens den i samme kvartal i 2018 blot har 877 ansatte.

Telia Danmark oplyser desuden, at den danske forretning kan fremvise et overskud på 545 millioner danske kroner. 2 millioner kroner mere end i samme kvartal året før.

Herudover er omsætningen i den danske forretning ifølge koncernregnskabet vokset med knap 79 millioner svenske kroner til 1,634 milliarder svenske kroner i 2018.

Det vidner ifølge Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia Danmark, om at selskabet er blevet mere lean.

”Vi driver en stadig mere effektiv forretning med et konstant fokus på vores kunders behov og vores omkostninger, så overordnet set er jeg tilfreds med årets resultat,” siger han ifølge en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen fremhæver Telia desuden, at selskabet i fjerde kvartal i 2018 havde 8.000 flere abonnementer end i tredje kvartal. Her er det dog værd at hæfte sig ved, at Telia til gengæld gik tilbage med 28.000 mobil-abonnementer i forhold til samme kvartal året før.

I fjerde kvartal 2017 havde Telia Danmark således 1.479.000 abonnementer, mens det tallet i fjerde kvartal 2018 lød på 1.451.000.

Telia oplevede ligeledes en mindre tilbagegang på antallet af fastnet-, tv- og bredbåndskunder sammenlignet med samme kvartal året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.