Artikel top billede

Telia Danmark har reduceret medarbejderstaben og er nu under 1.000 ansatte: "Vi driver en stadig mere effektiv forretning"

Telia i Danmark har sammenlignet med sidste år fået færre ansatte og færre abonnementer, men til gengæld går omsætningen frem.

I forhold til samme kvartal sidste er der 149 færre ansatte i Telias danske forretning.

Det fremgår af Telia-koncernens, Telia Company, regnskab for det seneste kvartal.

Her fremgår det, at den danske forretning i fjerde kvartal i 2017 havde 1026 ansatte, mens den i samme kvartal i 2018 blot har 877 ansatte.

Telia Danmark oplyser desuden, at den danske forretning kan fremvise et overskud på 545 millioner danske kroner. 2 millioner kroner mere end i samme kvartal året før.

Herudover er omsætningen i den danske forretning ifølge koncernregnskabet vokset med knap 79 millioner svenske kroner til 1,634 milliarder svenske kroner i 2018.

Det vidner ifølge Morten Bentzen, administrerende direktør i Telia Danmark, om at selskabet er blevet mere lean.

”Vi driver en stadig mere effektiv forretning med et konstant fokus på vores kunders behov og vores omkostninger, så overordnet set er jeg tilfreds med årets resultat,” siger han ifølge en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen fremhæver Telia desuden, at selskabet i fjerde kvartal i 2018 havde 8.000 flere abonnementer end i tredje kvartal. Her er det dog værd at hæfte sig ved, at Telia til gengæld gik tilbage med 28.000 mobil-abonnementer i forhold til samme kvartal året før.

I fjerde kvartal 2017 havde Telia Danmark således 1.479.000 abonnementer, mens det tallet i fjerde kvartal 2018 lød på 1.451.000.

Telia oplevede ligeledes en mindre tilbagegang på antallet af fastnet-, tv- og bredbåndskunder sammenlignet med samme kvartal året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere