Artikel top billede

400 deltagere var mødt op til Devoteams årlige nytårskur i Lumbye-salen i Tivoli. Fra scenen gav Devoteams topledelse seks forudsigelser for 2019.

Billede: Alexander Haslund.

Kineserne kommer - hvad gør vi?: "Det bliver som en stor tsunami"

Kina har systematisk industrialiseret digitalisering i kæmpe omfang i de senere år. Og vi bliver nødt til at gøre noget. "Det er på tide, at vi tager stilling, møder den og interesser os for, hvad der sker og kommer. Den indsigt kan måske være med til, at vi bedre kan påvirke vores fremtid. For der kommer virkelig til at ske meget fra Kina i de kommende år," lyder advarslen.

Premium Kun for abonnenter
I mange år har vi været tryllebundet af den ene digitale succeshistorie efter den anden, der er dukket op fra Silicon Valley.

Går du rundt i gaderne, kan det for de digitalt interesserede sikkert måle sig med de endorfiner man overvældes af, når man står på kanten af et andet af USA's vartegn, Grand Canyon.

Og virksomhedsledere, it-chefer og innovationsjægere er rejst over Atlanten på studieture til de mange techgiganter i forsøget på at få lidt af tryllestøvet med hjem til de firkantede kontorbygninger.

Sådan har det været siden 70'erne, hvor vi med samme sult på amerikanske serier, har slugt os gennem de amerikanske techguders vidunderopskrifter og -produkter.

Men nu er det tid til også at orientere os i en anden retning.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Store virksomheder rammes på stribe: Derfor ser vi så mange højtprofilerede cyberangreb lige nu

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny arbejdsplads venter de 220 ansatte i SAP Danmark efter corona: "Vi sidder lige nu og kigger på lovgivning, kontrakter og forsikringer og alle de her praktiske ting"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.