Artikel top billede

400 deltagere var mødt op til Devoteams årlige nytårskur i Lumbye-salen i Tivoli. Fra scenen gav Devoteams topledelse seks forudsigelser for 2019.

Billede: Alexander Haslund.

Kineserne kommer - hvad gør vi?: "Det bliver som en stor tsunami"

Kina har systematisk industrialiseret digitalisering i kæmpe omfang i de senere år. Og vi bliver nødt til at gøre noget. "Det er på tide, at vi tager stilling, møder den og interesser os for, hvad der sker og kommer. Den indsigt kan måske være med til, at vi bedre kan påvirke vores fremtid. For der kommer virkelig til at ske meget fra Kina i de kommende år," lyder advarslen.

Premium Kun for abonnenter
I mange år har vi været tryllebundet af den ene digitale succeshistorie efter den anden, der er dukket op fra Silicon Valley.

Går du rundt i gaderne, kan det for de digitalt interesserede sikkert måle sig med de endorfiner man overvældes af, når man står på kanten af et andet af USA's vartegn, Grand Canyon.

Og virksomhedsledere, it-chefer og innovationsjægere er rejst over Atlanten på studieture til de mange techgiganter i forsøget på at få lidt af tryllestøvet med hjem til de firkantede kontorbygninger.

Sådan har det været siden 70'erne, hvor vi med samme sult på amerikanske serier, har slugt os gennem de amerikanske techguders vidunderopskrifter og -produkter.

Men nu er det tid til også at orientere os i en anden retning.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter kåring som Danmarks bedste Microsoft-partner for andet år i træk: "Der kom sindssygt mange reaktioner"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

AWS' omdømme får tæsk i årets Image-undersøgelse - og selskabet nægter at kommentere på hvorfor

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nye detaljer om EU-Parlamentets datalæk: Straffeattester og pas var blandt lækkede data

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Datatyveriet mod Netcompany rammer selskabets omdømme: "Det kan være enormt svært at betale af"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bo solgte sit software-system for et treciftret millionbeløb: Brugte pengene på at købe 80 medarbejdere til ny storsatsning