Artikel top billede

Photo by Johny vino on Unsplash

Sådan undgår du Office 365-kaos i din virksomhed og sikrer en succesfuld implementering med store gevinster

Mange virksomheder mister hurtigt overblikket, når de går i gang med at rulle Office 365 ud. Man risikerer at få 'et mangehovedet udyr,' lyder beskeden fra ekspert. Se her, hvordan du bør gribe opgaven an.

Premium Kun for abonnenter
Microsoft Office 365 er en fundamental anderledes kontorpakke i forhold til det, som mange virksomheder er vant til.

Platformen indeholder en lang række værktøjer fra Microsoft så som Teams, Yammer, Delve, StaffHub og andre samtidig med, at der lige nu er over 1.200 integrationsapps, som kan etablere forskellige optimerede og automatiserede forbindelser i dit Office-landskab.

Men du ender i kaos, hvis

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Statens It klar til at stramme op på it-sikkerheden efter løftet pegefinger fra Rigsrevisionen: "Det er altid et problem, når der er dele af sikkerheden, der ikke er i orden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft vil købe et af verdens største spil-selskaber for 460 milliarder kroner: Kan med et slag blive verdens tredjestørste spil-firma

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rigspolitiet søger it-direktør til at stå i spidsen for Koncern IT med 420 medarbejdere: Har slået Lars Ole Dybdals stilling op