Artikel top billede

Photo by Johny vino on Unsplash

Sådan undgår du Office 365-kaos i din virksomhed og sikrer en succesfuld implementering med store gevinster

Mange virksomheder mister hurtigt overblikket, når de går i gang med at rulle Office 365 ud. Man risikerer at få 'et mangehovedet udyr,' lyder beskeden fra ekspert. Se her, hvordan du bør gribe opgaven an.

Premium Kun for abonnenter
Microsoft Office 365 er en fundamental anderledes kontorpakke i forhold til det, som mange virksomheder er vant til.

Platformen indeholder en lang række værktøjer fra Microsoft så som Teams, Yammer, Delve, StaffHub og andre samtidig med, at der lige nu er over 1.200 integrationsapps, som kan etablere forskellige optimerede og automatiserede forbindelser i dit Office-landskab.

Men du ender i kaos, hvis

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.