Artikel top billede

Foto: YouSee PR.

YouSees Hybrid Bredbånd skuffer danskerne med landets ringeste internetforbindelser: Her er de TDC-krav, som står i vejen

Det med småt: YouSees turbolader til sløje forbindelser fungerer ikke sammen med landets sløveste internetforbindelser.

Premium Kun for abonnenter
De danskere, der lever med landets dårligste internet-opkoblinger, skal gå skuffede hjem.

Da YouSee i slutningen af januar lancerede sit nyeste netværksprodukt ’Hybrid Bredbånd’ kom selskabet med det, der skulle være en vitaminindsprøjtning til de husstande, som døjer med sløve internetforbindelser via det gamle telefonstik.

Den pakke fungerer bare ikke hos

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.