Artikel top billede

(Foto: Lars Sundström / Lars Sundström)

Stor dansk mobilauktion genoptages efter pludselig aflysning for fem måneder siden: Vinderne offentliggøres om halvanden måned

Energistyrelsen skyder igen gang i auktionen over de kommende danske mobilfrekvenser, efter auktionen pludselig og uden forklaring blev afblæst for fem måneder siden. Og der er deadline meget snart.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvornår den store danske mobilauktion skydes i gang igen.
  • Se hvornår de nye frekvenser bliver tildelt og vinderne af auktionen bliver offentliggjort.
599
3 min
Energistyrelsen genoptager nu auktionen over de kommende mobilfrekvenser til frekvensbåndene 700 MHz, 900 MHz og 2.300 MH.

Det sker efter, at auktionen pludselig og under stor mystik blev afblæst i slutningen af september i fjor en enkelt dag før den skulle gå i gang.

Energistyrelsen ville dengang kun meddele, at årsagen var ‘uforudsete hændelser.’

Det kan du læse mere om her: Energistyrelsen afblæser pludselig stor dansk frekvensauktion i allersidste øjeblik: Men vil ikke fortælle hvorfor.

Energistyrelsen meddeler

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Statens It klar til at stramme op på it-sikkerheden efter løftet pegefinger fra Rigsrevisionen: "Det er altid et problem, når der er dele af sikkerheden, der ikke er i orden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft vil købe et af verdens største spil-selskaber for 460 milliarder kroner: Kan med et slag blive verdens tredjestørste spil-firma

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rigspolitiet søger it-direktør til at stå i spidsen for Koncern IT med 420 medarbejdere: Har slået Lars Ole Dybdals stilling op