Artikel top billede

Boxer varsler stort bredbåndsoffensiv: ”Der er et hul i markedet, vi vil sætte os på”

Tv-udbyderen Boxer søsætter ny strategi med bredbånd i fokus.

TDC får sig snart en ny konkurrent på det danske marked for bredbånd, når TV-udbyderen Boxer lancerer sit eget bredbåndsprodukt inden sommerferien.

Administrerende direktør hos Boxer Ulf Lund, ser satsning som første skridt i en strategi for tv-udbyderen:

”Bredbånd over kabel-tv-nettet bliver første etape i vores nye strategi. TDC har stort set kabel-tv-nettet for sig selv, så der er et hul i markedet, vi vil sætte os på,” siger Ulf Lund til Finans.

TDC sidder i øjeblikket tungt kabel-tv-nettet efter det i efteråret 2018 opkøbte konkurrenten Hiper og sine 50.000 bredbåndskunder.

Læs også: YouSees Hybrid Bredbånd skuffer kunderne med landets ringeste internetforbindelser: Her er de TDC-krav, som de ikke kan møde

Samtidig vil Boxer benytte sig af elselskabet SE’s fibernet, eftersom at Boxer blev i 2017 en del af SE. På sigt vil selskabet satse på at være til stede på samtlige fibernet.

Udmledingen kommer efter at forbrugerrådet har rettet skarp kritik af det nuværende bredbåndsmarked. Rådet mener, at TDC og elselskaberne har delt bredbåndsmarkedet mellem sig i en sådan grad, at de kan hæve priserne.

Siden årsskiftet er bredbåndspriserne steget med mellem 5 og 15 procent.

Boxer melder i øjeblikket ikke noget om priserne på de kommende bredbåndsprodukter.

Læs også: Skarp kritik af bredbåndsmarkedet: TDC og elselskaberne har delt landet, og nu stiger priserne - men snart kan vi frit vælge udbydere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere