Artikel top billede

Boxer varsler stort bredbåndsoffensiv: ”Der er et hul i markedet, vi vil sætte os på”

Tv-udbyderen Boxer søsætter ny strategi med bredbånd i fokus.

TDC får sig snart en ny konkurrent på det danske marked for bredbånd, når TV-udbyderen Boxer lancerer sit eget bredbåndsprodukt inden sommerferien.

Administrerende direktør hos Boxer Ulf Lund, ser satsning som første skridt i en strategi for tv-udbyderen:

”Bredbånd over kabel-tv-nettet bliver første etape i vores nye strategi. TDC har stort set kabel-tv-nettet for sig selv, så der er et hul i markedet, vi vil sætte os på,” siger Ulf Lund til Finans.

TDC sidder i øjeblikket tungt kabel-tv-nettet efter det i efteråret 2018 opkøbte konkurrenten Hiper og sine 50.000 bredbåndskunder.

Læs også: YouSees Hybrid Bredbånd skuffer kunderne med landets ringeste internetforbindelser: Her er de TDC-krav, som de ikke kan møde

Samtidig vil Boxer benytte sig af elselskabet SE’s fibernet, eftersom at Boxer blev i 2017 en del af SE. På sigt vil selskabet satse på at være til stede på samtlige fibernet.

Udmledingen kommer efter at forbrugerrådet har rettet skarp kritik af det nuværende bredbåndsmarked. Rådet mener, at TDC og elselskaberne har delt bredbåndsmarkedet mellem sig i en sådan grad, at de kan hæve priserne.

Siden årsskiftet er bredbåndspriserne steget med mellem 5 og 15 procent.

Boxer melder i øjeblikket ikke noget om priserne på de kommende bredbåndsprodukter.

Læs også: Skarp kritik af bredbåndsmarkedet: TDC og elselskaberne har delt landet, og nu stiger priserne - men snart kan vi frit vælge udbydere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere